Jaha, 64 mål gjorda ikväll!!

Ja det var målrikt på sina håll ikväll och speciellt i Järfälla Ishall där vi sände matchen.
Järfälla såg heta ut och ledde med 3-0 efter halva matchen, mot Tierp….då gör Tierp 6 mål i andra periodens andra halva!!! Hockey är enastående roligt eftersom man aldrig kan förutspå matchernas utgång..Tierp vann med 9-5!!
14 mål i den här matchen således.

NORRA

Viggan: Coach Ekan Ekfeldt var klart nöjd med sina killars insats och hur de har ”växt till sig” under säsongen. Några kanske står ut litet mer än andra men till slut är det laget som tar den här segern…nu gäller det på fredag..vi ska vinna mot Rimbo och Spånga ska ta poäng av Lidingö!!

Rimbo: Ja lite tråkhockey var det,så ändå inte, vi vinner skotten oxå å släpper 5-5 i vårt PP så. Nä allvarligt så var detta typ tredje matchen vi har 3 femmor eller mer, idag orkar de spela lite mer som jag vill,men absolut spelade vi tight defensivt.

Tierp: Stefan Andersson var strålande glad efter matchen och han tycker att hans resonemang om truppen stämmer allt bättre, vi har en bra trupp!
-Vi hade ett bra snack efter första perioden och killarna visade upp en bättre kampvilja och energi efter det.
-Adrian Danielsson gör fyra mål ikväll och den talangen kunde ha spelat på en högre nivå, helt klart.
Nu blir det hockeyfest hemma på fredag då vi ska ta Iron och hoppas på att övriga resultat gynnar oss…Alltvåan skulle passa oss bra nu.

Järfälla: Nja tycker inte att Tierp ökar farten så mycket i andra perioden. Däremot så parkerade vi och stängde ner eftersom spelarna trodde det var klart. 4 rena bjudningar och en klumpig utvisning. Sedan var Tierp mer motiverade än oss, säger Thomas Ahlperby.

Lidingö: Martin Pilö var tillfreds över tre poäng även om matchen inte var så märkvärdigt bra.

-Vi gjorde mål efter 23 sekunder och sen var det ändå ganska stabilt, även om det var få mål. Vår målvakt Gustav Gruth stoppade 40 av 41 skott så han får en liten stjärna i boken.

SÖDRA

Hammarby: Jonas Fredmark var glad och säger att det var en mäktig tredjeperiod som killarna presterade.
-Det lossnade verkligen, Queckfeldt och Sammy Andersson är ju fina snipers och vår kapten är en pärla med sitt fina arbete som ger så mycket energi till övriga i laget.

Nacka: Kjelle Svensson säger att det blir skönt att gå och lägga sig med tre poäng som sällskap och även om det var en ganska tam match där det inte gällde någonting så gör killarna vad de ska göra..vinna matchen.

Haninge: Samtliga som var på plats idag chippar in idag och spelar klokt. Vi orkar inte riktigt i tredje perioden där domarna som vanligt ska kliva in och jämna ut matcherna. Men så är det i division 2. Det är bara att bita i sig. Nya tag mot Bajen på fredag, säger Ludde Zettervall.
Wigge Wigren, Yellow Wings: -Onödiga utvisningar från Haninge gjorde att Tumba fick tre av sina fyra mål i powerplay. I spel fem mot fem var Haninge klart bättre än Tumba. En eloge till de fem spelare från J20 som täckte upp för avstängda och skadade spelare.

Åker: Mikael Eriksson säger att det kanske inte var den mest välspelade matchen för säsongen men att laget tog tag i bitarna efter en dålig förstaperiod och gjorde fyra mål i andra perioden för att sen spela av den tredje perioden. Tre poäng och godkänt inför kommande uppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.