Nu rullar allt igång!

Inga stora sensationer kanske men de klara segrarna för Värmdö mot Åker och Hammarby mot Trånkan var litet överraskande.

ALLTVÅAN

Serieledarna Haninge fortsätter sitt segertåg men Lidingö var nog ingen munsbit utan stretade emot mycket bra.
Nacka vann stort över Flempan medan Järfälla tog Sollentuna till OT men fick vika sig där mot hemmalaget.
Även Tumba tog Göta till både OT och straffar där man också satte två av tre medan mv Burmakin tog Götas tre straffar.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:-Ja vi kom inte upp i normal standard i kväll ringrostiga tycker jag men tycker Järfälla var bra kanske bästa matchen dom varit sedan jag började i shc, många av våra kom inte upp i normal standard men hoppas att det blir bättre nu när matcherna kommer igång igen.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahperby: -Nja vi vann inte så det känns inte som ett grattis passar. Dock tog vi poäng av dem vilket vi inte gjort på länge. En halvdålig första period, sedan tycker jag att vi är det bättre laget de tå sista så på det sättet känns det surt med förlust i overtime.

…………

NACKA, Fornes-Nilsson och Enbacka:
-Nej siffrorna speglar inte matchen. Flempan har flera frilägen som de borde kunna komma ikapp på. Stor eloge till Adam i målet som inte får någon lätt match men gör att vi kan gå ifrån

-Märklig match där vi spelar lite odisciplinerat stundtals och Flempan får in några enkla. Sen får vi med oss några i slutet men siffrorna kanske inte säger allt! Adam i mål gör en bra match!

………….

LIDINGÖ, Martin Pilö: -En av våra sämre insatser denna säsong. Haninge vinner fler närkamper och tar därför kommandot i stora delar av matchen. Vi har lägen att ta oss tillbaka in i matchen tack vare 5-3 spel x2. Men för dålig nivå i den spelformen ikväll tyvärr. Haninge vinner rättvist och vi måste höja oss rejält till kommande bataljer!

HANINGE, Ludde Zettervall: -Tack Pelle! Återigen en lagseger där samtliga jobbar för varandra.

………….

GÖTA, Jörgen Hägg: – Vi spelar mycket bättre än innan jul. Vi spelar mer som ett lag idag än tidigare.
Så vi är helt på rätt väg.
Så inte så sur faktiskt, prestationen är bättre än tidigare, kan vi ta nåt steg till så blir detta bra!!

TUMBA, Andreas Norstedt: -Tack, nja vi började inte bra i första perioden men spelade upp oss i andra och tredje. Det hade nog kunnat sluta hur som helst men vi gör det bra och 2 poäng är ok. Saknades en del spelare så vi hade 4 st j20 med och mycket tack vare dem som vi tar denna match samt att målvakten Viktor gör en väldigt bra match.

FORTS A

Serieledarna Tierp tar en ganska programenlig seger men Rimbo var ganska svårtuggade om man tyder online-rapporteringen. Rimbo kör vidare trots tuffa förhållanden tidigare med väldigt få spelare på träningar och matcher. Vi har dock inte kunnat nå lagledningen så hur det ser ut där nu kanske kommer fram inom kort.
Viggan gör en resultatmässig bra match och just Viggan har kanske den största truppförändringen av alla lag i H2-Östra.

TIERP, Stefan Andersson: – Det märket att det var ett tag sen vi spelade och passningar mm var inte så bra i början men..vi malde ned motståndet och vann matchen. Man måste vinna, även om man inte spelar bra för dagen. Tyckte dock att Rimbo stred bra och nog hade de en del nya spelare?

……………..
VIGGAN, Thomas Ekfeldt: -Vi kommer ut starkare. Med tanke på omständigheterna med 3 backar som lämnar och att vår försvarsgeneral Joel Östman är borta ikväll så är det 3 sköna poäng. Vi spelar 2 st fws som backar och hittar en rätt enkel bäg att vinna. Absolut så får jag börja om en stor del av processen att bygga laget och det ser lite kantigt ut på sina håll. Tycker vår yngling Isac Nord skämmer bort oss med klockrena insatser match efter match, så även ikväll. Väldigt kul att se Mathias Schumacher komma in och leda backspelet, en stor tillgång i vår backlinje. Även imponerande att se både Jahnstedt och Jesper Sunebäck komma in med ett inspirerande forwardsspel och göra mål och poäng direkt. Någonstans handlar allt om att göra flest mål. #väg att vinna

IRON, Robert Press: -Saknade tre för laget viktiga spelare idag. I övrigt så blir vi straffade på några lite för enkla misstag idag i en annars spelmässigt jämn match.

FORTS B

Värmdö möljar på och nog har man momentum alltid, helt galet bra kan man tycka! Åker verkar inte komma i form så lätt den här säsongen men vi vet vad den klubben kan uträtta så vi avvaktar med alltför kritiska omdömen.

Hammarby tar en fin skalp mot Trånkan och nog är det psykologiskt viktigt när ett lag har förmågan att göra många mål. Att det även inte är de vanliga målskyttarna glädjer säkert coacherna.

VÄRMDÖ, Tessan Tezenos: -När hela laget gör precis det vi diskuterat så brukar man oftast vinna hockeymatcher. Det känns bra i laget just nu på alla sätt och vis. Vi tar emot trånkan hemma på tisdag där vi kommer fortsätta som vi gjort. Förhoppningsvis slutar det med 3 poäng!

ÅKER, Michael Eriksson: -Hej, Värmdö gjorde mål, det gjorde vi inte idag. De var bättre men siffrorna blev lite för stora. Puckarna studsade inte vår väg, vi jobbar vidare för vända detta. En månad utan matcher är inget att skylla på, vi kan bättre.

……………………

HAMMARBY, Jonas Fredmark: -Vi får en bra start och ett skönt go i laget. Vi får lite darr när dom gör 3-1 och vi drar på.oss en massa utvisningar. Vi är.det bättre laget 5-5 där vi får utdelning av samtliga linor.

TRÅNGSUND, Per Sjöberg: -Inga poäng idag tyvärr, Bajen har lite bättre fart än oss och sätter chanserna plus några bjudningar från oss, då kan det bli sådana siffror. Bajen var hetare än oss helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.