Sudret kom, slogs…och vann..till slut!

Jodå det har varit spel i Hockeytvåan även i helgen. Sudret var i Åkers styckebruk på lördagen och sen i Nynäshamn på söndagen.

Åker vann med stora siffror men titta på skotten!!! Bra gjort av Åker som haft det tungt innan segermatchen sist.

Nynäshamn låg under med 0-4 men hämtade upp till 3-4 mot slutet och gjorde tillställningen väldigt spännande…Sudret redde dock ut situationen och åkte hem med tre poäng till Hemse.

ÅKER, Michael Eriksson:

SUDRET, Johan Sjöqvist: -Gårdagens match mot Åker/Strängnäs skapar vi nog mycket med lägen för att vinna matchen, men är inte nog på det när det gäller returtagandet och hetta framför deras keeper som också var bra sägas. Vi släpper till några enkla i egen kasse vilket gör vi får tidig uppförsbacke dessutom….

NYNÄSHAMN, Robert Spath: -Var inte med, men det var åter en jämn match, med lite svårigheter att göra mål. Tror att många matcher blir väldigt jämna och det berömda med små marginaler som avgör!

SUDRET, Johan Sjöqvist: -Tjena Pelle, Vi kommer ut riktigt starkt idag, grabbarna svarar upp mycket bra efter förlusten igår. Visa bra karaktär. Det klart, blir tight på slutet mycket på grund av att dom chansar och utv. Vi hittar en väg att sy ihop sista ändå. Grymt viktig seger och glad över poängen och prestationen, hela laget stämplar in och Linus Johansson storspelar. Vi jobbar vidare!

SUDRET, Andreas Hansson, mv: -Tja, skönt och vara tbx o köra igen med grabbarna 💪 Börjar med matchen mot åkers tycker jag vi börjar bra sen i andra perioden vet jag inte alls vad vi gör dom får straff och kommer 2 mot noll och massa såna dumma lägen och då vinner man inte mot ett skicklig åkers, men vi trycker på med massa skott men har oflyt med studsen och tyvärr ingen som gör det jobbigt framför mål. Kunde inte va med idag mot nynäs och där stod Linus imål och vi tryckte på Och var mer noga med avsluten men slog av lite i farten efter vi hade 0-4 och då tog nynäs vara på 2pp och gjorde mål så blev lite spännande på slutet 😊 Linus var grym så synd han inte fick hålla nollan💪 Mvh Hansson

NYA LOKALER

Redaktören i nya lokaler!

Jodå, redaktionen har flyttat in i nya lokaler, iallafall för ca 14 dagar. Eget rum och uppassning som är suverän, så det var ett lyft mot källarlokalen i Gubbängen!!

Vi passar på att göra en bypass-operation eftersom tillfälle ges och förhoppningsvis kommer personalen att visa mer gnista och uthållighet i februari…när allt det roliga börjar!

Vi kämpar på, spelare, ledare och bevakare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.