Fredagsmumset avgjort!

ALLTVÅAN

TUMBA-HANINGE SPELAS IMORGON LÖRDAG!

GÖTA, Jörgen Hägg:
Tycker det blir stabilare å lite bättre hela tiden på dom saker vi vill förbättra.

FLEMPAN, Daniel Despotovic:-Vi gör en dålig match ganska energi lösa.
Nya tag nästa vecka.

……………….

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Tackar Tycker att vi spelmässigt gör en sämre match än i tisdags och bjuder på deras tre mål. Det positiva är att vi fortsätter att jobba hårt och vi borde ha avgjort i tredje. Skönt dock med två poäng. Alla lag har spelare borta så det är inget vi fokuserar på utan vi spelar med dem som är friska i varje match

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Tittar man på skottstatistiken ser det ut som vi blev överkörda, men tycker vi höll rätt jämna steg. Järfälla hade lite mer ork än oss stundtals och fick därmed längre anfall. Tyvärr avgörs matchen med en solklar spark i OT. En poäng känns detta till trots inte orättvist även om vi inte var långt ifrån att vända hemåt med full pott.

……………..

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Ja gör man bara ett mål är det svårt att vinna. Tycker det var en bra match vi kunde ha haft 3-4 i första men sånt är livet sedan drar vi på oss en 2 i a zon och det får inte hända när det står 1-1 men en mycket bra div 2 match.

NACKA,
Daniel Enbacka
:-Så jävla skönt med seger! Nej man behöver inte ha så många skott så långe man inte släpper in så många. Krigar seger, 8 junisar med idag som gör det riktigt bra! Aderskog, Palmborg och Rickan lite extra bra! 💪skönt att ha en bredd i föreningen som gör att vi kan fylla på nerifrån!

Philip Fornes:-Vi sköt lite mycket utanför men har spelat mycket snålt senaste matcherna. Tycker våra backar med målvakt har hittat en bra stabilitet. Nu har vi 3 roliga matcher kvar!

FORTS A

IRON, Robert Press: -Sånt som händer i ishockey. Vi frångår gameplan och då går det fort.
(fem insläppta i andra perioden)

……………….

VIGGAN, Thomas Ekfeldt:

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:-Tja, Mutze var en gigant ikväll! En match som vi växer in i och tredje perioden är vår bästa. Mycket viktiga poäng i en tight tabell. Och trots många fler målchanser så är 2-0 en fredag Viggan borta, en väldigt trevlig fredag! Nu väntar en väldigt spännande match hemma mot Iron på tisdag.

FORTS B

HAMMARBY, Jonas Fredmark: -Tycker vi genomför matchen bra. Spelar på mycket folk. Dom blir mer o mer desperata och det gör oss stärkta. Hugo gör en kanonmatch. Kommer upp med ett par riktigt fina räddningar på slutet. Spelar tryggt o säkert där bak. En bra laginsats över 60 min.

NYNÄS, Robert Spath: -Hej Pelle, ja onekligen tungt men oavsett ny match imorgon. Bara att genomföra säsongen så bäst man mäkta med.

…………….

TRÅNKAN, Per Sjöberg: -Fy tusan vad segt, vi får inte in pucken, har ett par frilägen ett bortdömt mål. Hedersam förlust men det får man inga poäng för tyvärr. Och Tessan gör tre, Hatten av.

VÄRMDÖ,Tessan Ahlström: -Jajjemen! En väldigt snäll match där det böljar fram och tillbaka. Vi var litet mer effektiva och tog vara på de chanser vi fick. Vi får hjälp av domarstaben med 2 bortdömda mål också. Alla är nöjda med insatsen och 3poäng är ett faktum. Ja, tack så mycket! Jag har hittat nät väldigt bra i denna serie. Kan ha varit mazarinen jag käkade innan 🤷‍♂️ Hoppas pumpen mår bra och du likaså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.