Två lag klara för PO2!

Ja, Sollentuna och Haninge plöjde över sina motståndare och upprätthåller sina favoritskap i PO1!

Göta och Lidingö vann sina matcher idag så det blir spännande fajter på söndagen om vilka de två andra lagen blir till PO2.

SOLLENTUNA;, Greg Lindqvist: – Idag fick vi tillbaka några spelare och kunde köra med fyra femmor. Känslan var bra och vi kunde se skillnad på Alltvåan och Fortsättningsserien. Jätteskönt och nu har vi några bra träningar framför oss innan PO2!

VÄRMDÖ,coach Johan Sörman: -Jag vad ska man säga! När säsongen startade var det 12 gubbar som var inställda på att spela division 3 hockey. Och vi avslutar säsongen med att få spela playoff hockey mot division 1. Otroligt imponerande såklart. Hockey handlar mycket om att hitta glädjen och få ihop en grupp och det lyckades vi med. Stor eloge också till alla ledare runt laget med Pelle i spetsen som verkligen har gjort ett kanonjobb.
Matchen igår är inte mycket att säga om vi möter ett mycket bra och homogent Sollentuna som är bättre än oss på allt. Vi hade ingen soppa kvar igår tyvärr. Vi gratulerar Sollentuna och önskar dom lycka till i fortsättningen.

……………..

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Vi gör en bra match men har inte riktiga turen med oss idag. Imorgon är det nya tag!

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Tack! Ja det känns som vi gjort oss förtjänta av en tredje och avgörande match. Tycker vi har bra koll på tillställningen fram tills deras 2-3 reducering. Därefter får de extra energi och lyckas kvittera. Skönt att vi svarar med en snabb replik och gör 4-3. Det var väldigt grisigt stundtals. Jag är kanske partisk men tycker inte Flemingsberg håller sig på rätt sida av ”gränsen”. Väldigt mycket skrik ifrån deras bås och spelare. Dom förstärker situationer och kör med många fula knep. Hoppas domaren kan stävja detta bättre imorgon. Hockey ska spelas hårt, men schysst…..

…………….

TIERP, Stefan Andersson: – Bittert att förlora på detta vis….vi gör en riktigt bra förstaperiod och borde haft några fler puckar i mål.
Men, sen tar Haninge till tråkiga metoder där bl.a tränarna häcklar våra spelare och tom skriker könsord efter oss!!! Vi påtalar detta för domaren i paus och han säger att de hörde detta…men gör inget åt det!!
Vi får in 4-2 och i samma sekvens får vi en spearingutvisning, vår Albin Säteri inte alls kan hålla med om och protesterar…det blir 47 min utvisning! Haninge gör fyra mål (!) under denna utvisning.
Jag kommer skicka in en skrivelse till Disciplinnämnden för matchen blev nästan ett skämt med dåliga domare och ledare i motståndarlaget som beter sig som..jag vet inte vad.
Vi munhöggs naturligtvis och jag kommer ihåg att jag sa.
-Din hjärna är troligen inte större än det du har mellan benen…och det står jag för!

HANINGE, Ludde Zettervall : -Tack! Som du säger, de kanske fokuserade på domarna och vi på hockey. Såg att den goda tränaren i Tierp kommenterar att det blev lite hetta mellan båsen och det är väl precis som det ska vara i en playoff-serie så jag förstår inte vad han gråter över. Rent hockeymässigt så är det tråkigt att dom inte kunde bjuda till det under dessa matcher tyvärr och det hade nog gett oss mer att träna. Men så är det ibland. Jag önskar Stefan och Tierp en trevlig semester.

Stefan A, arg och besviken.

……………

GÖTA, Jörgen Hägg: -Det var bättre idag, men det var ju inte svårt. Vi slappnar av 10 min å då gör dom 3 mål, men idag orkar vi komma tillbaka å får in 4:an. Efter det tycker jag vi spelar klart på ett bra sätt.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Finns inte så mycket att säga. Vi måste sluta bjuda på enkla mål och behålla fokus när de spelar sin destruktiva grephockey

…………………

NYNÄSHAMN vann över Älta idag så då är lagen klara till KVALSERIEN för Nedåtkvalet:
Waxholm
Brödernas
Trångsund
Iron
Åker
Nynäshamn

Tänk på att bara två lag av dessa får spela i Hockeytvåan nästa säsong….vilka blir det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.