Tisdagsmatcherna 14 mars!

En match I Kvalserien till Hockeyettan och tre matcher i Kvalserien till Hockeytvåan och det blev många mål idag!

KVAL TILL HE

Nacka gör en riktigt bra insats mot ett, för redaktionen, synbart bättre lag. Man vinner skotten mochförlorar med bara ett mål! Matchen startade i ett ursinnigt tempo och var spännande till sista sekunden! Härligt när hockey ser ut så här!

KÖPING, Jakob Mylläri: -Tre viktiga poäng trots en riktigt blek insats. Gäller att vi börjar anamma vikten av att jobba hårt i 60 min.

Köping var glada efter matchen!
Tudie kunde hålla sig för skratt!
Nackas coach analyserar den knappa förlusten!

KVAL TILL H2

Hockeytreanlagen är bättre än vad vi läktarexperter trodde och de tar stora segrar idag!

TRÅNKAN, Per Sjöberg: -Tjena, vi spelar bra fram till 2-2 sen gör dom 3-2 i boxplay och 4-2 i powerplay, vi har chanser på komma ikapp, men det vill sig inte riktigt tyvärr.

………….

NYNÄS, Robert Spath: -En match där vi får inte riktigt nån flytt i spelet, och några lätta insläppta mål satt oss under en ännu mer pressade läge, men tyckte grabbarna kämpade tillbaka. I tredje och försökte. Något vi får tar med oss till fredag och krigar vidare.

IRON, Robert Press: -Tjena, helt ok match som blir alldeles för spännande på slutet än vad den borde ha blivit. Men det är ju samtidigt tjusningen med hockey.

…………..

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: – Jag blir väldigt stolt över killarna som verkligen gör sitt yttersta och kämpar för varandra.
Nyckeln till vinsten är ändå försvaret, bra målvakt och sex grymma backar som kan sätta upp anfallet på snabbast möjliga tid. Att forwards sen är bra avslutare och tekniska gör att det blir många mål!

ÅKER, Micke Ericsson: (info kommer)

Patrick Notan Nordström, Brödernas, har gjort 9+7=16p på 4 matcher!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.