SÖNDAGSSPÄNNING!

KVAL TILL HE

Ja, kanske avgör Sollentuna kvalserien till Hockeyettan idag om man vinner….men..det är ju inte så bara. Vi tror Köping kommer att ge precis allt man har nu för att komma tillbaka samtidigt som Sollentuna naturligtvis vill rycka i tabellen och kommer försöka få till en lika bra insats som sist!
Sollentunas keeper Hampus Lundell har över 92% i räddningar medan Köpings Jonas Eneroth har nästan 87%…..kommer detta betyda nåt idag?
Makalöst spännande blir det iallafall.

Hampus, en vinnarkeeper?

Nackas fina spel i grundserie och Alltvåa med ytterst få förluster kommer inte krönas med seger i denna kvalserie och efter tre raka förluster här så är det deppigt hos Nacka…även om en uppflyttning kanske var en önskedröm så vill man ju vara med och slåss om det!!
I Järfälla Ishall klockan 16.00 får vi se om Nacka har repat mod igen.
Järfällakillarna får uppleva litet av en boost i kvalserien och glädjen efter vinsten mot Nacka var härlig att se. Man spekulerade vilt i omklädningsrummet efter matchen om eventuella lyckosamma resultat framöver så man själva kunde ståta överst i serien till slut!! Hoppet är det sista som lämnar en..

KVAL TILL H2

Tidig match I Björklinge idag.
Sist hade Iron en liten trupp vilket ledde till förlust, sa tränare Press.
Idag har varken Iron eller Brödernas tre hela femmor så vi får väl se hur detta slutar..
Svårtippat..

Åker och Trånkan vann sina matcher sist och man måste ta poäng om man ska vara med om att ta plats ovanför strecket. Känns lika svårtippat som ovanstående match.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.