Brödernas och Åker rycker i toppen!

Redaktionen åkte till Stortorpshallen och fick se en maklig match men med en målexplosion i andra perioden då Brödernas gjorde sex mål (!) på 10 minuter!
Det är en smula genant att ett lag som inte tränat ett enda träningspass under säsongen och består av många äldre spelare kan vinna tvåsiffrigt mot ett lag från hockeytvåan!! Med fina passningar och bra klubbteknik och pauseringar vinner man match efter match.
Trånkan kan göra fina mål de också och laget har en hel del goda spelare men…de har inte samma passningsspel och placeringsförmåga som Brödernas har. Jens Berg och Johan Jansson syntes väl i matchen men fick inte den utdelning som man behövde.

Iron kunde inte ta poäng av Waxholm så chanserna till topp-två-placering minskade radikalt. Vi får nu se om Waxholm tar 12 poäng på sina sista fyra matcher och ställer till det för Åker på andraplatsen.

Åker vinner ganska knappt över jumbon Nynäshamn och rycker litet till i tabelltoppen. Man har fortfarande en bra sits för att bli tvåa i serien.

ÅKER, Micke Ericson: -Åter igen en tight match mot Nynäshamn, vet inte varför det alltid blir så. Tacksam för vinsten, tycker att det var välförtjänt sett till tre perioder. Ny tuff batalj på fredag, bara ladda om igen.

NYNÄS, Robert Spath: -Vi gjorde en bra match bara målen som saknades av alla bra chanser vi skapade. Kämpa vidare bara !

…………….

TRÅNKAN; Per Sjöberg: -Tjena, vi spelade jämnt i första perioden. I andra slappnade vi av och det är ett skickligt lag vi möter som är vassa i sina chanser som dom sätter. Vi kunde inte riktigt hota ordentligt i tredje.

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: -Idag var det plötsligt ”hela havet stormar” i första perioden och vårt fina försvarspel var som bortblåst.
Fram till halva matchen var det ganska jämnt och vi låg faktiskt under med ett mål men..sen kom en urladdning som var ganska…uttömmande, sex mål på 10 minuter…sen var det bara att bevaka ledningen i tredje perioden och sånt kan våra rutinerade spelare. Först och främst gäller det att vinna, oavsett resultat, men att få bra utdelning ger ju större glädje. Kul som tusan!

…………….

IRON, Robert Press:

Målskyttar i Brödernas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.