En söndagsmatch!

KVAL TILL H2

Ja, en sk. hängmatch spelades i eftermiddags, Waxholm vs Nynäshamn.
Nynäshamnkillarna fick frågan av sin klubbledning efter Fortsättningsserien om man ville spela kvalet då chansen gavs, då Rimbo hade dragit sig ur kvalet. Man sa enhälligt Ja och ville ge det en chans. Det har inte gått så bra och det saknas spelare till matcherna…en naturlig utveckling? Kanske, men det är inte roligt att skåda.

NYNÄSHAMN, Robert Spath: -Med tanken på vi spelade med 11 spelare i fredags, var det ett något sliten grupp, och åter lite folk. Är så läget är just nu, finns bara att bita ihop och spela ut serien så gott det går, oavsett resultat i matcherna.

Kristopher Ek, stor rackare…1+1p idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.