TRE TISDAGSMATCHER – TRE SKRÄLLAR?

Nja, kanske inte skrällar men inte långt ifrån.
Åker har kommit i allt bättre form och nu tog man äntligen poäng igen! Man ledde alltså med 4-1 efter två perioder!! Spånga forcerade hårt men kunde inte bärga hela trepoängaren. Vi gratulerar Åker till poängen.

Göta tar en storseger över Viggan och det är ju kul för dem men Viggan har nu så tunn trupp att det ser oroväckande ut. Tre backar till match funkar inte…att fylla på med en J18-back som ska spela vartannat byte är inte så bra, kanske.Det ryktas dock om förstärkningar till på fredag vilket är nödvändigt för laget.

Lidingö står för en liten skräll när man tar två poäng av Sollentuna. Man leder med 2-0 in i tredje och sen vinner man på OT efter att Sollentuna kvitterat i tredje perioden.

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Åkers har helt klart förbättrats sig. Och deras målvakt borde få ett samtal från Sam Halland efter kvällens insats, otrolig! (Rasmus Frisk, 92%, 60 skott)

ÅKER, Pasi Koponen:
-Vi sätter oss i en bra sits hela matchen igenom. Det gäller att hamna i dessa situationer och lära sig av dem. Killarna gör en bra match rakt igenom även om vi blir lite små sista 3 minuterna. Vi är inne i en process där vi bär med oss positiva saker från situationer och matcher. Nästa steg är att knyta ihop säcken! Vi ser redan fram emot nästa match på fredag.

…………………

VIGGBYHOLM, Tim Johansson-Bräck:
-Mycket besviken, säger en fåordig coach.

GÖTA, Johan Rothlind:
-Stort tack! Ja, vi har ju radat bra prestationer och nu fick vi även med oss resultatet. En match som denna så visar vi att vi är redo för en riktig slutspurt och då vet vi att allt kan hända.

…………………

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Väldigt skönt! Vi spelar bra I två perioder, när Sollentuna sätter 1-2 blir vi för passiva och dem sköljer över oss och 2-2 kommer logiskt. Vi lyckas hålla ut och får avgöra i overtime till slut. Otroligt bra lagmoral och uppoffrande spel från grabbarna ikväll!

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Första perioden var under all kritik. Korkade utvisningar, för lama avslut och inte påkopplade. Andra perioden var bättre men för veka framför deras målis. Tredje perioden dominerar vi men får inte in puckarna. Tom bur och ramträff osv, och sedan OT, med en mycket konstig situation som avgör.
Bara knyta näven i fickan jobba vidare. Sju matcher kvar och vi har fortfarande chansen, så vi lägger oss inte ner och dör.

…………………

………………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.