RESULTAT & KOMMENTARER Fredag 26 januari

Inga stora skrällar förutom att Göta har hämtat sig fint och tar två poäng mot Järfälla!!

Spånga är nog väldigt nöjda med att ha nollat Tierp i en oviss kamp på förhand.

Nacka gav Värmdö en käftsmäll i derbyt mot Värmdö och coach Nilsson var förbannad.

Flempan torskar för andra gången i rad men coach Despotovic såg ljuspunkter ändå.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Tycker vi var helt ok i offensiven tyvärr lite tandlösa i avsluten och många errors i passningsspelet men annars ganska bra kontroll vi går på lite folk just nu så vi krigar på

FLEMPAN, Daniel Despotovic:
-Vi gör en bra borta match
Mycket bra saker att ta med, men tyvärr får vi inte in pucken.
Nya tag på tisdag.

………..

TUMBA, Mikael Österblom:
-Nä det var inte stabilt, i dag var nog huvudena på annan plats.
Tog timeout och dom fick veta att dom levde efter 16 min.
I dag tar var det PP som var jättebra.
Alla mål gjordes där, det övriga spelet var ej godkänt, men vi gnuggar vidare och tar skön helg nu.
Emil Tikka:
-En av våra sämre insatser denna säsong, men i slutändan handlar det om att vinna matcher, och det gör vi idag. Finns mer att hämta, men vi tar med oss 3 poäng och att vi gör alla våra 5 mål i PP. Nu tar vi helg och laddar batterierna. Trevlig helg!

ÅKER, Pasi Koponen:
-Tumba var det starkare laget idag med en vass spets. Vi tar dock med oss att vi 5 mot 5 vinner matchen med 2-0. Alla aktörer på isen hade inte sin bästa dag så vi fick aldrig riktigt chansen att utmana.

…………

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Idag gjorde vi oss verkligen förtjänta av tre poäng och en hållen nolla. Både spelet och energin var riktigt bra idag och vi gör många saker bra. Framförallt så kändes nollan kontrollerad och vi styrde hela matchen. Riktigt skönt vinst!
Sebastian Båvensjö:
-Tackar! Kul med 3 poäng och en stabil seger. Jag tycker vi tar tag i matchen direkt från start och gör ju 2-0 efter 5min sen är det stabilt i 60min.

TIERP, Stefan Andersson:
-En riktigt dålig första period sänkte oss, vi spelade på tre femmor och varit lite tunna på spelarsidan ett tag. Men från och med måndag så har vi spelare tillbaka.
Men Spånga var bättre än oss idag.

………..

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Tack! Sisådär ändå. Svåranalyserat, vi spelar stundtals bra men blir lite för naiva och slarvar i viktiga lägen. Vi måste helt enkelt bli bättre på att spela i ledning. Nu löste det sig med nöd och näppe och tre otroligt viktiga poäng in på kontot. Bara ladda om inför Sudret hemma på söndag!

VIGGAN, Tim Johansson-Bräck:
-Efter ett sent återbud blev vi 13 st idag.
Fick skola om en fwd då vi tyvärr inte blev fler än 3 backar.
Jag tycker att vi var bättre än Lidingö ändå. Men jag kan ju vara partisk i frågan.

……….

NACKA, Daniel Enbacka:
-Tackar! Vi är ruggit effektiva idag och tar verkligen vara på varje läge! Kan inte säga att Värmdös försvar eller målvakter var dåliga utan vi spelar riktigt bra anfallshockey! Biberg såklart med 🎩 men given stjärna till Fritzell idag som sliter över hela banan och samtidigt får till 5 poäng! Fortsatt bra målvaktspel, trevlig helg!
-Philip Nilsson-Fornes:
-Tackar! Ja det kändes som vi var både en och två nivåer starkare än Värmdö idag. De yngre hos oss var oerhört effektiva och visade vägen idag!
Jag och Palmborg fick mest åka runt och vara gubbgriniga och stänga ytor. Rent flyt att vi petar in någon i slutet men Hugo hade en väldigt bra comeback så det var bara hålla klubben i isen.

Lucas Biberg, tremålsskytt

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-För att vinna hockeymatcher måste man tävla. Ikväll uppträdde vi som blöta katter å då är det svårt att prestera. Ingen, absolut ingen, får godkänt ikväll.

………..

GÖTA, Johan Rothlind:
-Stort tack! Vi är på rätt väg sedan årskiftet och nu klaffar det i bra. Tycker vi har bud på att stänga denna matchen med 3 poäng. Vi är genomgående det bättre laget, så återigen spelar vi riktigt bra mot topplagen!

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Är man inte med från start, vill man inte jobba hårt, då vinner man inga hockeymatcher. Göte ville lite mer än oss idag.
Niklas Thorin:
-Vi är inte alls med i början av matchen där Göta chockar oss med en tidig 0-2 ledning! Blir en match där vi får jaga från första minuten. Tycker vi underskattar Göta idag och kommer inte alls upp i nivå! Bara ladda och batterierna och komma tillbaka starkare på tisdag!

………….

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Tack Pelle!
En godkänd prestation av oss.
Skönt att det släpper lite framåt också. Trevlig helg!


-Yellow Wings:
https://fb.watch/pPWpbpZnX4/. Intervju med Melvin Wahlqvist!

SK IRON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.