INFÖR FREDAG & LÖRDAGSMATCHERNA

FREDAG: HANINGE – VIGGBYHOLM

Fredagsmatchen står mellan två lag som gick på pumpen ordentligt i tisdags.
Haninge ledde med 2-1 över Tierp när klockan stod på 54:49..och en sekund senare kvitterar Tierp och när klockan tickat fram några minuter (58:40) står det 2-5!! Kalldusch… var namnet!

Viggan tog emot Tumba som var ofina att stänka in nio mål mot Viggans två! Tumba har nu visat vara det bästa laget i serien och om inte Ishusets tak faller in på lördag så tar Tumba en trepoängare mot Sudret och vilket gör Tumba till seriesegrare.

Men, matchen mellan Haninge och Viggan har en sannolik utgång, Haninge kan spela till sig en bättre placering vid vinst men för Viggan spelar det ingen roll tabellmässigt. Detta talar för Haninge men sannolikheter och faktiska resultat går inte alltid hand i hand…när det gäller ishockey.
Haninge och Viggan har gjort nästan lika många mål, litet över 100, men när det gäller insläppta mål skiljer det sig ordentligt, Haninge 102st och Viggan 137st. Därför ligger Viggan på 13:e plats!
Vinner Haninge? Ja om man kan hålla sig till game plan och undvika indianare och utvisningsbåset.
Kan Viggan vinna? Ja, om man spelar som mot Järfälla och Nacka (vinster) men frågan är om man har motivationen??

LÖRDAG: TUMBA – SUDRET

Lördagsmatchen är troligen den mest förutsägbara matchen den här säsongen, Tumba vinner.

Sudret och Åker i botten kan göra hyggliga matcher ibland men efter 60 minuter blir det oftast förlust. De har skrapat ihop 8 poäng vardera när det återstår bara en eller två matcher!! Man färgar helt enkelt inte. Inte roligt att sätta detta på pränt men..låt oss vara ärliga här.

Nu är det viktigt för Sudret att inte klappa ihop och släppa in för många puckar för då åker man ned på sistaplatsen igen. Vi får se vilket humör Tikka, Carneholm och Finn-Olsson är på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.