INFÖR PO1:3

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren!!

SPÅNGA – FLEMINGSBERG, kl.16:30

Ajajaj, kalabalik efter slutsignalen då slagsmål bröt ut och Flempans målvakt kommer troligen bli avstängd…för en längre tid.
Vi fick en film skickad till redaktionen och det var ingen vacker syn..vi tänker dock inte lägga upp den.
Huruvida Spånga får avstängningar är oklart just nu men kommer alldeles säkert vara klart i morgon innan matchen ska spelas.

Flempan och Spånga har då alltså vunnit varsin match och vem som går segrande ur denna tvekamp är omöjligt att förutspå. Om nu Flempans förstemålvakt blir avstängd kan det ju vara en jobspost för Flempan men så stor sak bör det ändå inte vara.

Adam Wahlqvist avgjorde dagens match med sista målet, 3-2, och han kan ju vara tungan på vågen även vid söndagens match, med all sin rutin.
Flempans båda mål gjordes också av rutinerade pojkar, Leon Gustavsson och Michael Raynee, assade av bara gamla rävar så frågan är ju bara…vem vinner?


JÄRFÄLLA-TIERP kl.17:00

Tierp har momentum nu och själaglada efter segern på lördagskvällen medan Järfällas kväll var precis tvärtom. Vad betyder det för morgondagens drabbning? Det kan betyda en del..iallafall i inledningen av matchen eftersom man rider på känslan av att vara vinnare i Tierp och förlorare i Järfälla…men..efter ett tag in i matchen är det högst sannolikt att det känns som en vanlig match igen utan tankar på tidigare prestationer..det är nuet som gäller.
Helt öppet, Tierp har ryckt upp sig på senaste tiden och är minst lika bra som Järfälla för tillfället..vilket lag får möta Nacka på torsdag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.