RESULTAT & KOMMENTARER HOCKEYTREAN PO2:1

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren, Tony Boström!!!

GNESTA låg under med 3-0 efter halva matchen men gör 5 mål i tredje perioden! Svängigt!
Vi hade inga TV-bilder eller kommentarer därifrån.

NORRTÄLJE gör mål i varje period och man vinner klart över alla de rutinerade spelarna i Trånkan. Den här matchen hade ganska bra fart med undantaget Herr Notan (Patrick Nordström) som kompenserar brist på fart med grymma passningar och dessutom tre assists.
Patrick Nordström, Norrtälje:
-Det var en riktigt jämn match där vi är vassare i avsluten. Mycket utvisningar som vanligt i dom här serierna.

Waxholm var något piggare än ”gubbarna” i Älta och det räckte till seger. Vilka härliga namn man har i Älta som man sett flyga fram i Tyresö/Hanviken tidigare. Nu är man äldre och man måste inte tokträna som förr. Troligen har man minst lika roligt ändå. Älta har inte gett upp..
Erik Frendelius, Älta:
-Nej ingen vinst idag men med lite mer medstuds så ska det väl kunna gå vägen i returen.
Sebastian Näslund, Älta:
-Nej vad ska man säga. Tycker vi gör en helt okej första sedan så kommer vi ut i andra och släpper 3 mål på 5 minuter där inget riktigt funkar. Där tappade vi matchen och sedan känns det som det inte händer så mycket mer.

Redaktionen sitter och letar efter aktioner, spelare och lag som kan utgöra hot mot Hockeytvåanlagen, men ännu har vi inte sett de självklara hoten mot lag som Iron, Viggan, Göta eller Sudret.
Är Mariehamn det lag som kommer chocka oss?
Nu vet man inte hur det blir när Hockeytreanlagen ger sig på lagen uppifrån…det kan ju bli stjärnsmällar men..har H3-lagen fart nog eller passningsskills så det räcker?