INFÖR HOCKEYTREAN PO2:2

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren, Tony Boström, Stefan Wahlkvist, Elisabet Ekroth!!!

Som ni ser så går Nynäs och Sudret in in i PO-spelet först på lördagen med match i Folkes Hall, Nynäshamn.
Övriga matcher i PO2:2 startar på fredagen och frågan är vad vi kan förvänta oss av dem.Som åskådare och utan insikt i tidigare verksamhet i Hockeytrean trodde vi kanske att Trånkan skulle vara längst fram i ledet men efter förlusten mot Norrtälje blev vi konfunderade.
Allt kan ju hända i PlayOff och nu får vi se om de rutinerade killarna i Trånkan kan hämta sig mot pigga Norrtälje.


Gnesta vann en osannolik tillställning över Mälarö Hockey sist när man gjorde fem mål i tredje perioden, två st i tomt mål, och vände på steken långt in i just tredje perioden.
Vi känner igen några riktigt duktiga killar som spelat bl.a i Tumba och Flempan, bl.a. Ahnelöv, Bobäck och Braunke och Gotland från Järna. Men, riktigt sympatiskt med 13 st spelare som har Gnesta som moderklubb!!
Vi tippar detta blir jämnt igen.


Waxholm var kanske litet piggare än Älta sist men det behöver vi inte älta om och om igen. Waxholm fick några lätta mål och kan Älta sikta litet bättre i denna match och undvika offside så blir denna match troligen mer jämn resultatmässigt.
Waxholm har 14 st spelare med Waxholm som moderklubb!! Ganska märkvärdigt och man måste ha ett bra koncept då truppen inte har direkt så namnkunniga spelare…förutom Wettervik förstås! 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.