RESULTAT & KOMMENTARER HOCKEYTVÅAN PO2:2

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren, Tony Boström, Stefan Wahlkvist, Elisabet Ekroth, Tony Johansson!!

Ja, Nacka mot Värmdö var en märklig upplevelse. Ganska fullsatt ishall i Nacka vilket inte är så vanligt men desto roligare när det är så. Nu är ju inte varken Nacka eller Värmdöpubliken som Bajens supportrar så det var inga flaggor eller hejaramsor som syntes eller hördes…men kul med publiktillströmningen iallafall.

Matchen? Ja, Nacka rivstartade och gjorde två mål på det första tio minuterna! Sen lät man Värmdö ta över initiativet och det kostade Nacka matchen! Värmdö gjorde fem raka mål varav tre i PP-spel och samtliga gjorda av Tom Törmänen!
Imorgon spelas den tredje och avgörande matchen, i Nacka Ishall, och då måste Nacka steppa upp för nu har Värmdö momentum och man såg spelglädjen hos ö-laget lång väg.
Får vi gissa att det blir mycket tajtare på söndagen?

Daniel Enbacka, NACKA:
-Nya tag imorgon, fullt förtroende för gruppen upp till oss tränare att ge rätt verktyg bara!
Philip Nilsson-Fornes, NACKA:
-Det är klassiskt derby med mycket känslor. Vi är nöjda med prestationen första 10 min men sen gäller det bara att göra det bättre. Blir roligt med en avgörande match på hemmaplan imorgon!
Daniel Thomasson (fick ett hårt skott på foten och utgick):
-Bara gnugga på, 60 min arbete.
Men foten?
Väntar på röntgen nu så får vi se va de säger. (Inget brutet men Hampus Berg sköt foten obrukbar i nån vecka!)

VÄRMDÖ:

Målskyttarna berättar…

Hampus Berg förklarar sina utvisningar!

TUMBA var för starka för Tierp, 12-0 på två matcher är tydliga siffror på att det var skillnad på lagen vid dessa tillfällen.

Micke Österblom, TUMBA:
-Vi fortsätter precis där vi avslutade och alla forsätter göra ett jättejobb.
Måste vara otroligt jobbigt att möta oss nu.
Jag forsätter att vara tråkig men när vi sätter defensiven och det hårda jobbet från samtliga så är vi svårslagna.
Måste berömma killarnas boxplay i dag, vi spelar nästan 1 period med en man mindre och spelar 100% felfritt och hjälper Trygg i målet otroligt bra.
Nu tar vi 2 dar ledigt, det är alla värda och börjar förbereda oss inför kvalserien.

Stefan Andersson, TIERP:
-Vi tävlade mycket bättre idag, tyvärr så börjar vi matchen med två utvisningar. Helt fel att starta en match mot Tumba på det sättet.
Men stort grattis till Tumba!


Sollentuna vinner över Spånga i två täta matcher och idag låg man under med 2-0 men krånglar sig ur det dilemmat och vänder på steken! Starkt.
Båda målvakterna spelar strålande och håller nästan tätt trots många skott och frilägen..
Från rinkside imponeras man av många unga kvicka och skickliga spelare men man måste nämna en äldre herre…Andreas Pålle Paulsson, 47 år! Idag såg han inte speciellt gammal ut utan bidrog starkt till Sollentunas vinst med bla en assist. Spånga var direkt hårdhänta mot Pålle men han reste sig och körde vidare…vilken atlet han är. Hans karriär börjar enligt Elite Prospects 1993 i Väsby! 259 matcher i Allsvenskan och 349 matcher i Hockeyettan!
En annan spelare är Sebastian Båvensjö i Spånga som varit ryggraden i laget, om vi får tro något. Han har en härlig pondus trots att han inte är storväxt men ett så pass stabilt spel att man reagerar från sidan av rinken.
Sollentuna alltså klara för Kvalserien tillsammans med Tumba och Segeltorp eller Linden.

SOLLENTUNA:

Coach Lindqvist försöker förklara segern!
Mr Fixer Edling säger sitt!

SPÅNGA:

En dämpad coach Lundqvist förklarar ändå hur matchen gick.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.