RESULTAT & KOMMENTARER från KVALSERIERNA TILL HOCKEYTVÅAN

KVALSERIE A

Patrick Nordström, Norrtälje:
– Fyra ordinarie borta och en dålig domare, det var det som kostade oss segern. Vi var ju bra ändå idag.

Johan Rothlind, Göta:
-Tack! Vi rivstartar igen i första och äger egentligen hela perioden. Kunde haft med oss 3-0 från den, men Norrtälje har studsarna med sig. Andra perioden släpper vi in dem i matchen och det blir en riktig ”slutspelskaraktär” på spelet. Men vi lyckas samla ihop oss bra och visa att vi är det bättre laget över 60 min. Välförtjänt seger.
Synpunkter på domarna?
-Egentligen inte, mitt mantra är att om vill vi ha bättre domare, måste vi spela i bättre ligor – nivån följer systemet. Helt ärligt tyckte jag att det går åt båda hållen, så rätt eller fel beslut från domaren, han var konsekvent och mer kan man väl inte begära. Jag är personligen tacksam att det finns domare överhuvudtaget så vi faktiskt kan hålla på även på ”vår nivå”.

KVALSERIE B

GNESTAS HEMSIDA:
MATCHREFERAT!

Simon Hagbjörk & Tim Johansson-Bräck:
-Väldigt skön seger. Vi rör på fötterna, har ett bra pucktempo och bra rörlighet i anfallszon. Det var ett par snäpp upp på de flesta momenten idag. Nu laddar vi om för fredag!


Claes Lundén, Waxholm:
-Hej Pelle
Tack. Det var en väldigt jämn match med mycket kamp. Den gick i vågor. Iron klart bättre i första perioden och vi ska vara glada att vi gick därifrån med 1-2. Sen kommer vi ut i andra och gör ett snabbt mål och får energi av det. Efter det så är det vi som driver spelet och gör 3-2 efter ca 7 min. Det är vår period även om Iron kommer tillbaka mot slutet av perioden. Tredje perioden är väldigt jämn. Båda lagen har bra chanser. Iron får göra 3-3 2:56 in i tredje perioden där vi spelar fast oss själva. Vi är nära att avgöra på slutet men matchen och får med oss en utvisning in i sudden. Där avgör vi efter 33 sekunder i spel 4-3. Skönt med 2 poäng.

Jesper Kvist, Iron:
-Jämn match absolut men återigen enkla misstag och dålig inställning i andra perioden som kostar oss 3poäng idag. Motståndet vet vi kommer vara jämnt i alla 6 matcher, kanske bra att vi får kniven mot strupen nu i resterande matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.