RESULTAT & KOMMENTARER KVALSERIEN TILL HOCKEYETTAN

Oj, bästa matchen för säsongen, Fullt ös i 60 minuter på båda lagen men Tumba var mer effektiva och gjorde några riktigt snygga strutar. Sebastian Trygg i Tumba-målet var mycket bra liksom backen framför honom Elias Jankler..nåväl alla gjorde en toppinsats och egentligen var Torpetspelarna väldigt bra de också..men hade inget flyt i avslutningarna och ibland var passningarna en aning skeva.
Två matcher kvar…väldigt spännande.

Adam Racidi, SEGELTORP:
-Tumba vinner idag för de är taktiskt smartare än oss. Låter oss tro att vi har hugg och sen gör de mål på våra egna misstag och utvisningar. Tråkigt att vi gick i fällan .Men men grattis till Tumba värdiga vinnare !

Micke Österblom, TUMBA:

Österblom analyserar!
Målskytten Dorian

Pelle Nilsson, VÄRMDÖ:
-Tänker inte kommentera första perioden eller vad som sas i omkl. Vi ska va glada att vi inte låg under med 5 eller 6.
Mycket bättre i andra å tredje, då visar boysen moral och klubbhjärta.
Tyvärr har vi fått in sjukdom i laget så vi gick på väldig kort om folk redan från början, tre skador i andra gör att vi går på 12 man halva matchen. Vi har klarat oss väldigt bra från skador och sjukdom hela säsongen, tyvärr är det vår tur nu.
Sollentuna vinner rättvist men prestationen från mina grabbar i 40 min va klart godkänt och det tar vi med oss.

Joel Ahlin gör Värmdös båda mål!

Greg Lindqvist, SOLLENTUNA:
-Vår förstaperiod är väldigt bra så när Värmdö kommer ut i andra och gör mål direkt blir vi litet brydda och har svårt att ladda om.
Vi kan ändå reda ut det och vinna matchen, så totalt sett en helt ok match.

Nu ska vi vila, träna och snacka igenom taktiken inför Segeltorpmatchen på onsdag. Vi skulle ju gärna se att matchen på fredag mot Tumba blir helt avgörande för vilket lag som går upp till Hockeyettan.

Ture Edvardsson gjorde två mål och en assist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.