KVALSERIEN TILL ….ALLSVENSKAN!

Ja, vi tänkte följa Brödernas/Väsbys väg genom Kvalserien för att sen summera detta i en Studio med några gäster som vet vad de talar om!

Kvällens omgång blev så här till slut:

Ganska väntade segrar ändå får vi säga.

Redaktionen hamnade i Väsby och farten som lagen hade på isen var vi inte vana att se. Dessutom var det mycket tuffa tag och domarna höll en annan nivå än vad vi är vana vid. Det är ju mycket bra med två huvuddomare som därmed ges chansen att hänga med bättre då det går undan i omställningarna och allt som sker…inte bara där pucken befinner sig.

Det var i våra ögon inget skönspel alls utan hög fart och en massa kampmoment där spelarna är så skridskostarka att de söker upp varandra hela tiden och då blir det svårt att sköta passningsspelet.

Vi tycker att Hudiksvall kändes aningen bättre men deras målvakt, Isak Johansson, överglänste Väsbys målvakt, Viktor Olsson. Mer än så var det inte.

Michael Wallén, B/V:
-Tjena Pelle, roligt att se dig igår och hoppas du har en bra Påskhelg.
Ja tyvärr så startar vi kvalserien med en riktigt sur torsk, tycker vi kommer ut hyfsat och har två i stolpen samt en som dansar på mållinjen. Sen får tyvärr Hudiksvall några enkla mål där vi slarvar lite och vi tappar momentum i matchen. Är en helt öppen match men vi kommer inte riktigt upp i den nivån vi vill och behöver under såhär tighta slutspelsmatcher. Vi vet att vi har en otrolig potential i denna grupp. Men nu gäller det att höja desperationsnivån och spela färdigt varje situation och bryta ner det till den gamla klyschan ” att spela varje byte som det vore ditt sista”. Det fina med denna kvalserie är att man var riktigt jävla besviken igårkväll, men idag är man laddad igen för en ny match imorgon borta mot Halmstad.

The Flodins, Micke och Niklas:
– Väsby var bra i första perioden men man får ju ingen utdelning!
Hudiksvall var ärligt talat bättre i andra och tredje och man fick nog lättare mål än vad Väsby fick!
Men det är 10 matcher som ska spelas så det är ju bara att ta nya tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.