Kvalet till Hockeyettan omgång 3

IFK Tumba IK  –  Hanvikens SK   5 – 3
Conny Rydell, Tumba:
-En jämn match där Tumba drar längsta stråt! Kvalhockey med mycket kamp över hela banan. Starkt av våra killar att knyta i hop säcken och fixa 3 pinnar i kväll.

Gripen HC  –   Linden                       5 – 2
Grezze, Gripen
:- Gripen tar en ny seger i kvalserien 5-2 Linden
Linden tar ledningen med 1 0 efter slarv av Gripen försvaret i egen zon …och det har kunnat vara mer efter det ..men då vaknar Marcus Berg till o kvittrar i slutminuten av 1 per
Berg som gör 2 kassar till i matchen såg het ut .period 2 var jämn inte mkt chanser då ..period 3 tycker jag att Gripen har ett klart övertag o 15 -6 i skott motiverar dom 2 mål gripen gör i 3 perioden
Linden som vanligt farliga när dom får chansen .. men ikväll då är gripen lite för bra för Eskilstuna laget
Gripen har fått en bra start i kvalet o slagit 2 lag som kommer att vara med om div 1 platserna
Gripen åker på söndag till Tyresö för match
Gustav Länn, Linden:-Första perioden startar vi ganska bra och överlag en ganska jämn period chansmässigt. I andra tar Gripen över initiativet o vi får vara nöjda att bara ha en puck att ta in inför tredje. I avslutningen lyckas vi inte alls få den matchutveckling som behövs för att komma ikapp. Möjligen för dålig matchning och för lite punch kvar i slutet för att kunna slå ett starkt Gripen på bortaplan. Vi får mobilisera för att komma tillbaka på vinnarspåret på Söndag.