Kvalet till Hockeyettan omgång 5

Nacka HK – Linden Hockey 8 – 5
Gustav Länn, Linden: –
Tycker vi tar oss till en bra situation med 3-2 efter halva matchen, därefter missar vi en straff och släpper två bakåt inom fyra minuter vilket är ett tufft break. Ändå lyckas vi komma igen till 4-4 i sista perioden innan fler puckar trillar in i slutet för Nacka. Får försöka hitta tillbaka till att släppa in färre mål igen inför returomgången

Nynäshamns IF HC – Hanvikens SK 4 – 5  FILM
Thomas Sundström, Hanviken:
Hallå där….
Vi visste att det skulle bli en tuff match. Vi kan väl bara konstatera att vi fick rätt. Vi slarvade i hemjobbet och fick sota för det. Skönt med tre poäng med i bagaget. Nu tar vi ledigt tills på lördag och tränar då, ny match borta mot Linden på söndag kväll.

Gripen HC – IFK Tumba    3 – 1
Grezze, Gripen: –
Till Slut vart matchen spelad efter mängder av turer …vart tjafs idag också pga en olycka på e4 …tumba kommer 35 min innan värmning ..dom vill skjuta på matchen till halv 9 efter 2 Tim i buss …2 rimmar i buss har gripen till varje match o vi vill aldrig skjuta på matcher …det är nog tur att rådbjer är med i staben runt laget …matchen då …tumba har en ungt bra lag på g ..jämn 1 period. ..men sen dom andra 2 p är gripen det bättre laget inget snack om det ….gripen  har ett bra läge nu samtidigt som tumba får kämpa på sista omg ……tack för idag
Conny Rydell, Tumba: -Jag vad ska man säga
Efter 18 säsonger som huvudansvarig tränare där jag varit med om att tagit upp flera lag i div 1 och spelat kvalserier så har jag nog inte mött ett gäng större pajaser än en del av ledarna runt Gripen