Kvalet till Hockeyettan omgång 7

Hanvikens SK – Nacka HK 3 – 2 (0-1, 2-0, 1-1) 332

Thomas Sundström, Hanviken: Det blev som väntat en tät match där vi lyckades knipa viktiga tre poängen. Stundtals tufft spel som domarna stävjade på ett bra sätt. Vi borde gjort mål i powerplay då vi fick chansen i 5 mot 3. Vi år vara nöjda med vinsten och att vi fortfarande håller förstaplatsen i serien.

LG Jansson, Nacka: Vi föll på eget grepp!

IFK Tumba IK – Eskilstuna Linden Hockey 1 – 4 (1-0, 0-2, 0-2) 91

Conny Rydell, IFK Tumba : Tumba gör en mycket bra första period där vi spelar enligt vår gameplan! I andra börjar vi överjobba och ett individuellt misstag och med en helt onödig utvisning i tredje perioden när det står 1-2 till Lindén gör att vi faller även denna kväll. Vi tar nya tag mot Tyresö på fredag!

Gustav Länn, Linden: Ganska jämn förstaperiod. Jag tycker vi skapar väldigt mycket chanser i andra perioden får till sist in ett par puckar som räcker fram till avgörande i slutet. Bra energi i dag och det är bra av grabbarna att studsa tillbaka efter två raka förluster.

Gripen – Nynäshamn 6-3  (1-1, 3-0, 2-2) 842

Anders ”Gresse” Grentzelius, Gripen: Idag sa vi att tre poäng är det viktigaste. Vi gör en skaplig match mot ett frejdigt Nynäshamn. I den andra perioden rinner det i väg till 4-1 och då kändes det som vi hade matchen. I den tredje perioden bevakar vi tillställningen ganska bra. Härligt med tre poäng och vi är med i racet. Nynäs kämpade på med ett mycket ungt lag och gör det bra. Nu väntar två tuffa matcher för Gripen.  Linden borta och Hanviken hemma. Det ska bli kul!