Spånga kan inte spela på tisdagen

Spångas dåliga förutsättningar fortsätter..man får ingen matchtid idag, tisdag, så matchen mot Göta skjuts upp till 12 november, på en söndag (Fars Dag).

Vi frågade målvakten Sebbe Näslund vad han ska göra på en spelfri dag:

 –Ja idag är det ledigt för oss vi har ingen ishall att spela i idag vad jag förstår det som. På fredag så spelar vi borta mot Järfälla och efter det ska vi ta våra saker till Spånga igen. Ska bli sjukt skönt att få komma hem och slippa släpa på sakerna och få lite normala träningstider och förhoppningsvis börja spela lite bättre hockey. Det är ju inte så att bara för vi kommer hem så kommer vi börja vinna matcher det krävs fortfarande hårt arbete och ett jävla krig ute på isen men det hjälper ju otroligt mycket att vi slipper dubbelbokningar och halvplans träningar och få reda på att vi har träning dagen innan och kan planera lite så att alla kan komma ner till träningarna.
Bäste medspelaren tycker jag Ögren -85 har varit. Grymt stabil back som hjälper till mycket framför mig. Sen bäste motspelare tycker viggan har ert par bra forwards Nordström tror jag han heter han gjorde 2 mål mot mig så jag känner att jag vill ha revansch där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.