Resultat tisdag 7 november

Redaktionen hamnade återigen ute i Värmdö, denna gång även för att kolla förutsättningarna för att sända matchen Värmdö Linden den 14/11! vi återkommer om det.

Matchen mellan Värmdö och Trånkan var en publikmatch, igen! Många mål, fina prestationer och hög fart! Trånkan hamnade rejält i bakvatten med 1-4 efter första perioden men trots litet sura miner kämpade man långt in i tredje perioden innan det var omöjligt att komma ikapp..Kul att Värmdö höjt sig och hittat så fin spelglädje. Trånkan saknade tydligen några viktiga gubbar så de borde ta sig till Alltvåan trots allt..

SISTA MÅLET OCH MATCHENS LIRARE

NORRA:

Lasse Billing, Bålsta:

Kenta Pettersson, Göta:  –Bålsta vill vinna mer än oss och är beredda att jobba för det. Uppryckning i 3:e och nära på slutet men det räcker inte. Nya möjligheter redan på torsdag för oss.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::

SÖDRA:

Ulf Rådbjer, Tumba: -Vi går segrande ur en ganska smutsig match där våra motståndar, av frustration använder ett ovårdat spel med stor skaderisk för våra spelare. Anmärkningsvärt är att matchledare istället för att beivra dessa vidrigheter ägnar stor tid åt att kontrollera tandskydd o diverse utrustning. Troligen inte godkänd av supervisern för sin insats. Vi är glada över att vara klara för All tvåan men inte helt nöjda förrän serien är färdigspelad så vi går för 6 nya poäng.
Conny Rydell, Tumba: -Hej Pelle! Vi gör 7 mål! Dennis Strand gör hattrick. En avslagen tillställning där det känns som att vissa nynässpelare mest går för att tackla och skada våra spelare. Domaren har svårt att hålla i hop det vilket ger massa utvisningar för båda lagen.

Daniel Svensson, Nynäs:
…………………………..

Thomas Grahn, Flempan:-Besviken, dom vann lite hetare att ta hand om målchanserna. 

Micke Österblom, Segeltorp: -Ja tillbaka till kylan var vi tvungna att vinna. Tycker i dag att vi var ett snäpp bättre än flemingsberg.  Känns som vi kom lite tillbaka som vi spelade i början av säsongen. Mycket bättre försvarspel. Vi bjöd inte så mycket som vi har gjort under dom sista matcherna. Bara att ladda om match redan på torsdag.
………………………….

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle. Jo det blev en riktig målrik match. Hoppas det värmde iallafall i vår annars kalla hall.Vi fick en halvbra start men gjorde mål på våra chanser. Vi har ju tidigare haft det tufft med målskyttet så det var skönt att få en match där puckarna satt. Vi kontrollerar matchen i andra och tycker att vi har bra stäm i spelet. Sedan släpper det på i tredje och det blir high-chaparall över hela isen. Men nya tre poäng och just nu är det rätt kul med hockey. Rolig avslutning mot Linden nästa tisdag. Slutspelskaraktär på den matchen som förmodligen blir direkt avgörande om den sista Alltvåan platsen. Ha det bra! SISTA MÅLET OCH MATCHENS LIRARE

Emil Fürsten, Trångsund: -Vi är inte på plats i första perioden och orkar inte ta oss tillbaka. Värmdö klart bättre än oss idag och vinner välförtjänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.