Resultat omgång 6

ALLTVÅAN

Hockey är en underbar sport, det är omöjligt att förutse hur lagen ska spela, hur många spelare man kan få till match, hur många som ska bli skadade eller hur domaren dömer!! Se nedan så förstår ni!

Gustav Länn, Linden: -Första perioden har vi en bra stund där vi producerar en del bra lägen, men vi är för tunna och det går åt för mycket kräm att försvara 10 st. 2minutare. Får fokusera på nya lösningar inför sista ronden på tisdag. FILMINTERVJU 
……………………………..

Håkan Strömberg, Viggan:En mycket skön seger efter våra förutsättningar denna kväll, med 13 st spelare på sjuk/skadelistan. Vi får precis ihop 15 st utespelare och 2 st målvakter. En av spelarna gör comeback, efter att ha varit långtidsskadad sedan den 10 september. Vi startar matchen riktigt dåligt, men blir bättre och bättre de sista tio min av den första perioden. Mittenperioden startar vi mycket bra och Iron kommer knappt ut deras försvarszon. Men den sista delen spelar vi mindre bra. Vi för en ny mycket bra sista period, som i tisdags. Vi vinner den med klara 4-0. Härligt att vi återigen inte släpper in något mål i BP, trots tio minuter i den spelformen. Bra också att vi gör två mål i PP, på fyra tillfällen i den spelformen. Nu hoppas vi på att vi blir fler spelare på träningen på måndag, än igår. 
Härligt att se att vi har några få trogna fans på läktaren, en fredagkväll i Björklinge…
…………………………….
Mikael Österblom, Segeltorp: -Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Får två hjärnskakningar på uppvärmningen. 2 killar åker ihop och får åka akut till sjukhuset. Har aldrig vart med om det.
Tycker 3-3 speglar matchen.  Är lite surt att tappa sista 6 minuterna. Annars gör vi en riktigt bra taktiskt match i 54 minuter. Tycker synd om killarna som sliter som djur. Men orken tog kanske ut sin rätt till slut.  Vi gör lite för många misstag de sista 10 minuterna för att vinna denna match. Är bara att ladda om inför sista matchen. Känns som uppehållet kommer lägligt för många lag. 
……………………………

Kenta Pettersson, Göta: -Bra laginsats, starkt att vända 0-2 underläge till 5-2 ledning. Släpper 5-3 lite onödigt i slutet. Bra fokus, bra inställning och effektiva i pp. Nu laddar vi för sista innan uppehållet.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Idag är vi så jä… dåliga!!!! Finns inget mer att säga..?

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Robert Spath, Nynäs: -Hej, Spånga kom med 12 spelare. Vi spelade en bra första period där vi låg på och Spånga mest försvarade sig. I andra tappar vi lite fart och Spånga kliver fram lite mer. 4-1 ledning inför tredje perioden. Vi tar på oss alltför många utvisningar och tappar grepp på matchen och Spånga kan kvittera till 4-4 med 64 sek kvar. Men vi lyckas göra 5-4 bara 30 sek före slutet genom Phillip Karlsson. Onödigt spännande.

Stefan Holm, Spånga:Ja du Pelle…. Jag vet inte riktigt om jag har ord till denna kväll. Vi får sena återbud i form av sjukdom och jobb, vi kommer till nedsläpp med 12 utespelare. Vi följer en gameplan och har lite oflyt i andra perioden där några mål är för enkla för nynäs, visar karaktär och mod i sista och kvitterar så djävla rättvist i sista till 4-4 faktiskt i 6-5 spel. Men vad händer?? Som om någon där uppe inte vill att vi ska få med oss poäng just nu. Vi kan, vi är på rätt väg, vi jobbar för varandra och vi vet att det kommer vända till vår fördel snart. Nynäs…Värmdö …. och alla andra lag i serien!! Vi syns snart igen, och vi ser fram emot det…… Du var inte långt borta med ditt kryss på tipset, jag lovade ju minst det, ber om ursäkt för det men jag får väl betala igen! Holmen
……………………………..

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle.   Vad kan man säga det är bara att gratulera Åkers men gör man sex mål på hemma plan då ska man vinna

Niklas Flodin, Åker: -Väldigt skönt med en seger på bortaplan. Matchen böljade fram och tillbaka som du säkert ser i statistiken. Starkt av oss att hela tiden ha fokus på att försöka vinna matchen. Det kändes lite som att det var vår tur att dra längsta strået, välförtjänt vinst i slutändan. 
…………………………….

Christoffer Fröling, Värmdö: FILM KOMMER

Lasse Billing, Bålsta: -Tjena Pelle,Ja om man inte står på tårna när matchen börjar utan måste släppa tre kassar innan man börjar spela så… tog ut målvakten på slutet och typiskt nog blåser domarna två felaktiga icing så de gick inte heller vår väg. I övrigt var domarna kanon. Vi är för trubbiga i anfallsspelet och hotar inte tillräckligt ofta. Spelet i egen zon när vi vinner puck är för omständigt innan vi kan anfalla så forwards hinner iväg för långt och då får vi ett långt lag. När forwards väl tar sig in i zon är backarna en zon efter och vi kan inte behålla spelet i anfallszon genom att stänga blå. Gör om gör rätt!!!!!
……………………………

Fredrik Strandfeldt, Flempan:

Magnus Eriksson, Gimo:  Hejsan! En match där vi inte är med överhuvudtaget , vi gör mål idag men inget mer.Victor Westermark i målet räddar oss idag , men ändock 2 poäng med oss hem ??

Glöm inte kolla vår INSTAGRAM!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.