Resultat Omgång 9

ALLTVÅAN

Gustav Länn, Linden: -Svag första halva av matchen av oss idag, Tumba har lägen och ramträffar att leda med mer innan vår upphämtning startar. Vet inte hur många gånger vi vart tvungna att gräva oss ur besvärliga situationer men bra utdelning i PP gav oss möjligheten att vinna tillslut.
……………………………..
Mattias Lundblad, Rimbo: –Tjena Pelle! Skönt att äntligen ta 3 p. En helt ok match av oss. Där vi är bra offensivt men lite mycket missar defensivt. Många skador och sjukdomar gör vinsten ändå skönare!

Kenta Pettersson, Göta: -Det är bara att lyfta på hatten för Rimbo ikväll, dom är hetare, åker mer skridskor och vinner fler närkamper än oss. Dock lyfter vi oss något efter halva matchen och avslutar helt ok, det tar vi med oss.
…………………………….

Håkan Strömberg, Viggan: -God kväll Pelle. Vi gör en halvdan insats i två perioder och räddas av ”Forsen”, speciellt i början av matchen. Vi får en rejäl islossning i den sista perioden och avgör matchen då.
Iron har vi mött tre ggr tidigare och har haft det tufft i två av dessa tre matcherna. Ikväll tycker jag att de gör sin bästa match. De var mycket bättre fart på dem ikväll än tidigare, så de kommer att överraska lagen under serien. Återigen gör spelarna ett grymt arbete i BP och ikväll klarar vi av fem BP. Grymt jobb alla spelarna! Vi gör samtidigt fyra mål i PP, av fem tillfällen. Vår ”röda femma” utan #10 ikväll, gör hela åtta av våra nio mål. Vilken leverans…Nu njuter vi av att vi hittade ”vinnarspåret” igen och laddar till veckans två tuffa bortamatcher.

……………………………

Micke Österblom, Segeltorp: -Ja Pelle vad säger man. Publiken gillade nog matchen. Själv höll hjärtat på att stanna ett par gånger.
I första perioden spelar vi boxplay nästan 10 minuter. Jag tänker inte kommentera domaren nåt mera. Det får andra göra. Men är nöjd med 5 mot 5 spelet då vi trycker ner Trångsund långa stunder. Andra perioden är vår sämsta. Då är det Trångsund som långa stunder trycker ner oss och vi har svårt att få till några långa anfall. Inför 3:e ligger vi under med 3-1. Vi kämpar oss upp till 3-3 när det är 4 minuter kvar. Sen har vi ett antal lägen att avgöra. Därför kom deras 4-3 som en liten chock. Det tar nån minut innan domaren godkänner målet. Det gav oss extra vila och vi hinner gå igenom 6 mot 5 spel och trycket in 4-4 när 40 sekunder återstår. Sen avgör Geson på straffar med sitt 4:e mål i matchen. Är ruggit stolt att grabbarna orkar resa sig 2 gånger när inte spelet stämmer. Vill ge en eloge till trångsund som gör det svårt för oss. Vi får inte igång vårt spel som mot andra lag. God natt från en slut Micke

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Niklas Flodin, Åker: -Väldigt nöjd med 3 poäng i denna 6 poängs match. Tycker fortfarande att vi har en bit kvar till den intensitet och energi som vi hade innan uppehållet. Men stundtals spelade vi riktigt bra, jag tänker främst på en 10 minuters period i mitten av matchen, sen är vi starka i slutet av matchen där vi fick spela boxplay i 5 min.

Christer Westerlund, Järfälla: -Tja Pelle. Dom två första perioderna var vi ej med, Åkers var mer på hugget Vi blev lite bättre i tredje Åkers vann rättvist
…………………………..

Magnus Eriksson, Gimo: -Hallå Pelle! Vi möter ett väldigt bra Flemingsberg som spelade ut oss ikväll finns inget annat att säga.

Thomas Grahn, Flempan: -Vi vann för att vi börjar likna ett lag igen, spelar i mycket högre fart än Gimo.
…………………………..

Stefan Holm, Spånga:

Robert Spath, Nynäs: -På det hela gör vi en bra match där vi tar en tidig ledning men Spånga sticker upp emellan åt med farliga kontringar utan att lyckas göra mål på vår stabil målvakt, John Grot. I sista period  sätta vi 2 mål och säkra segern. Bra genomförd match av samtliga.
…………………………..

Lasse Billing, Bålsta:-Några domslut och några individuella missar som grinar oss i ansiktet i tredje. I övrigt en grym prestation mot ett mycket bra Värmdö.

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelleplutt. Efter denna matchen kan vi lätt säga att hockey är mer utav en kampsport än bollsport. Det var fysiskt och känslor genom hela matchen. Vi kommer ut hårt i första och sätter tonen. Vinner skotten övertygande men spelar ändå oavgjort. Därefter blir det mer ett böljande spel där båda lagen skapar chanser. Bålsta går upp till ledning men vi krigar oss tillbaka. Matchen går till förlängning där vi kniper sista pinnen, vilket var rättvist ändå. Det kostade ett par stygn och blåmärken men det var det värt alla dagar i veckan! Ses på tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.