Vilket fredagsmys det blev i omgång 11!!

Nä, alla tyckte kanske inte att det var nåt fredagsmys men vi som gillar en dynamisk hockey med överraskningar och lag som kämpar och kan visa litet cojones så var det en  härlig fredagskväll! Se på resultaten och läs vad våra sköna coacher skriver direkt efter matcherna!

ALLTVÅAN

Gustav Länn, Linden: -En av de svagare prestationerna av oss i år, vi får tid att göra krångliga extragrejer och kommer ur fas när vi i övriga omgångar inte alls agerar på samma sätt. Bara glömma o ställa siktet på Viggbyholm tisdag.
…………………………….

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena Pelle! Segeltorp va för bra i dag! Vi kommer inte åt dom riktigt. Bara att glömma och fokusera på nästa vecka!

Micke Österblom, Segeltorp: -I dag gör vi nog den bästa borta matchen hittills denna säsong.  Vi spelar exakt som vi pratade om innan. Vi kommer med 3 femmor och segern var aldrig hotad. Kanske skulle vart nåt mål till. Extra eloge till 3:e femman som fick islossning och gjorde 5 mål. Är riktigt stolt och glad att grabbarna studsar tillbaka på en gång efter förlusten senast. Är en skön buss resa hem nu. ……………………………

Kenta Pettersson, Göta: -Tjenare Pelle! Gedigen laginsats, alla spelare kommer till match och vill kriga. Attityd, inställning och arbetsmoral var dom tre nycklarna ikväll. Sköna 3 poäng!! Ännu skönare när man har 7 st J-20 spelare på rostern
…………………………..
Håkan Strömberg, Viggan: -God kväll Pelle! Vi är inte med i den första perioden, eller rättare sagt så är Trånkan riktigt bra. Vi hamnar i ett tidigt 0-2 underläge och till slut så står det 0-3 på tavlan efter de första 20 minuterna.Vi rivstartar den andra perioden och är ett helt nytt lag. Vårt första mål kommer efter 2:21 och tvåan kommer efter 4:36. Vi åker mkt skridskor, vi forecheckar hårt och vinner tillbaka puckarna över hela banan och framför allt i vår anfallszon. Riktigt roligt att se, speciellt eftersom jag inte tycker att vi har kommit igång efter jul/nyårsuppehållet. Den sista perioden är en hockey fylld med bra och mindre bra beslut från bägge lagen, som gjorde att vi bägge hade en del målchanser. Nu får vi ladda om och försöka hitta tillbaka till vårt spel, i de tre kommande matcherna innan uppehållet.

………………………….

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Niklas Flodin, Åker:  -Tjena Pelle, Det var en tight match och stundtals var det riktigt bra tempo. Den första perioden var vi lite bättre tycker jag, den andra perioden var det Nynäshamn som var hetare. Tidigt i den tredje perioden hamnar vi i underläge, vi lyckas studsa tillbaka snabbt och även sätta 3-2 i matchens slutskede. Det var en tight match som sagt och det var extra skönt att få vinna mot Nynäshamn, dom är bra och vi har haft svårt mot som under säsongen.

Robert Spath, Nynäs: -Var tätt och tufft rakt igenom, bra chanser åt båda håll. Dom lyckades gör det avgörande mål  i slutet av tredje perioden. Men vi gjorde en bra match, bara att gratulera Åkers till segern. ………………………

Magnus Eriksson, Gimo:

Anders Axberg, Spånga:
………………………

Christer Westerlund, Järfälla: -Tja Pelle. Vi gör en mycket bra hockey match vår plan var att stänga mittzon i mitten och det lyckades vi ganska bra. Alla spelare gör det väldigt bra tycker att vi vann helt rättvist.

Christoffer Fröling, Värmdö: -Hej Pelle. Vi är otroligt besvikna. Vi underpresterar något kopiöst. Järfälla gör det bra men vi gör dem ännu bättre. Kvällens match blev en väckarklocka som förhoppningsvis mynnar ut i att Gimo kommer få det väldigt tufft på tisdag.
………………………

Fredrik Stenberg, Bålsta: -Ja jäkligt surt… jag tycker vi går in och för matchen  från start, ändå tar Flempan ledningen med 2 mål. Känslan både hos oss ledare och laget är ändå att vi kommer ta detta. Får 1 sent mål och går in med 1-2 och bra mod in i periosdvila. Tycker vi har en bra start i 2:a oxå men dem lyckas göra 1-3. Men grabbarna ger inte upp och vi får in 2st pp mål. Vi känner även i 3:e att vi har matchen men plötsligt står lonjedomaren ivägen och tacklar Olofsson så dom får ett 2 mot 1 och stänker dit den. Sen tar domaren en visning efter och vi får lira bp.  Så dålig känsla av domaren!!! Vi krigar oss tillbaka och får 1 på när det är återstår 4min. Lyckas peta in den med 1sek kvar av pp. Vi går för att avgöra på ordinarie tid men lyckas inte. Dem avgör i sudden i en 2 mot 1 där känslan både i båset och på läktaren att det är solklar offside. Domarna hade inte sin bästa dag idag om man säger så. Nöjd med prestationen idag. Även om vi släpper in 5 mål så tycker jag att försvarsspelet blivit bättre och energin i laget var på topp hela matchen. Det här varit lite turbulent sista veckan med tränarbyte och spelare som har lämnat. Men det laget vi har i omklädningsrummet idag visar fantastisk moral och det är härlig stämning. Tycker alls gör en bra match idag. Första 5:an var på spelhumör och David Sahlin som plockades upp från j20 gjorde en strålande insats. Tycker vi var värda 3 poäng. Även fridlund som fick ta över spaden i 2a perioden gör en bra insats. Bittert att det inte blir 3 poäng som jag tycker vi är värda.

Fredrik Strandfeldt, Flempan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.