Omgång 14 – Inbrott – Uppehåll

Vi skulle sänt Göta-Linden men en av oss blev sjuk. Glädjande nog kunde Janne Herrström (Göta) ta upp den fallna manteln och sände på Facebook, vi hoppas att det gladde några Linden-fans.

Tyvärr var det ingen glädje i Ekhallen då Värmdö och Åker fick påhälsning av tjuvar som tog sig in i Åkers omklädningsrum och gjorde rent hus!! Föreställ er alla polisanmälningar, försäkringsärenden och oroliga människor som nu tar vid!! Satans råttor!

Nu är det uppehåll i seriespelandet i en vecka…men vi spelar All Star Game på lördag, glöm inte det!

 

ALLTVÅAN

Micke Österblom, Segeltorp: -Hej pelle.
Säger samma sak som jag sa till laget efter matchen. Vi tar med oss 3 saker från denna match:

1: riktigt bra tredje period
2: gillis gör sitt första mål. Är en kanon kille som har vart med i alla divisionerna och gör sin 300:e match om några omgångar.
3: Ludde gör sitt första mål i alltvåan. Samma med honom en kanon kille som är nere och gnuggar varenda träning och match.
Sen en stor eloge till hela laget för andra rundan där jag tycker vi har tagit några steg till mot första rundan.
Vi är svårslagna just nu och tar poäng i alla 7 matcherna.

……………………
Emil Fürsten, Trånkan: -Vi gör en bra insats över 60 minuter. Bra fart och solida i spelet utan puck. En märklig match där det blir väldigt många utvisningar åt båda hållen och det blir på så sätt väldigt ryckigt. Men självklart väldigt skönt att ta tre poäng och vara tillbaka på vinnarspåret igen!

Mattias Lundblad, Rimbo:
……………………
Håkan Strömberg, Viggan: -Ett steg i rätt riktning….En jämn första period där bägge lagen har chanser och det blir ett varsitt.
Andra perioden blir sönderblåst för bägge lagen. Vi är nära att göra mål i BP och bytet efter gör dem 1-2. Deras 1-3 mål kommer i en kontring när vi spelar PP, efter ett misstag av oss vid offensiv blå. När vi gör 2-3 så åker vi samtidigt ut på en utvisning och fyra sek senare ytterligare en utvisning. Vi spelar riktigt bra i BP. Vi gör 3-3 efter redan 39 sek in i den tredje perioden. Vi gör ett dåligt byte och de kan göra 3-4, bara ca en minut senare. Kvitteringen kommer återigen i spel i PP. Två min senare gör Tumba ett enkelt mål och återigen är vi i ett underläge. När klockan står på 57:21 tar vi en time-out. Tio sekunder senare kvitterar vi till 5-5. Skönt….
I overtime har vi det tungt och Tumba trycker ner oss i vår försvarszon. Men vi lyfter oss ett par byten och pressar på så pass hårt att vi går bort oss vid offensiv blå, så att de kommer 2mot1. Istället för att passa så skjuter deras kille rätt upp i krysset, helt otagbart för vår målvakt.

Nu laddar vi för den sista rundan????

…………………..

Kenta Pettersson, Göta: -Grymt sköna 3 poäng.

1:a perioden åker vi inte skridskor nog mycket ändå leder vi med 2-1.
2:a åker vi mer skridsko trots det förlorar vi perioden 0-2. Vi gör en riktigt bra 3:e period son vi vinner med 3-0, dom skjuter mycket men vi håller dom på utsidan och Mackan i målet var grym.

Gustav Länn, Linden: -Vi blir straffade på våra misstag  ikväll. Dåliga beslut kring offensiv blå och vi släpper till för mycket kontringar. Men, blir bra med break att få starta om och komma upp i standard om en vecka.
…………………..

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Magnus Eriksson, Gimo: -Ja du Pelle ! En riktigt bra första period , skapar mycket chanser med mycket puckinnehav. En 2:a period där vi drar på oss utvisningar som Bålsta utnyttjar och en 3:e period där vi bestämmer oss för att vända matchen och vinner sista perioden med 4-0 extra beröm till målvakten Joakim Eriksson och backen Filip Wallin.

Fredrik Stenberg, Bålsta:-Tycker vi spelar helt ok i 1:a. Dålig fart men ändå helt ok. Steppar upp hos i andra tack vare vårt pp spel. I 3e känns det som att vi får slut på kraft och tappar det  helt. Gimo vinner välförtjänt, de vill det här mer än vad vi gör.
…………………………….

Stefan Wahlqvist, Spånga: -Domartrion skötte sig utmärkt likaså Järfälla ….men inte vi..
Må tjuvarna på Värmdö dra åt h-vete!!! Lider med hela Åkers

Christer Westerlund, Järfälla:-Hej Pelle! Det var tråkigt att höra med det som hände för Åkers
Men nu till vår match som vi vann helt rättvist
Bra spel över hela banan. Bra spel i Power play och box play

…………………………….

Robert Spath, Nynäs: -Väldigt tråkigt att hör om inbrott i åkers omklädningsrum.
Tycker vi för dagens match, kämpar utan att riktigt får till det i anfallszon förrän i tredje perioden då vi har vår klart starkaste period i matchen. Flemingsberg försvarade sig tillräckligt bra och avgör med två mål i tom bur.

Thomas Grahn, Flempan: Ok det var tråkigt med inbrottet.
Vi gör en bra match i 2 perioder sen blir vi omständliga i 10 min  men reder ut det .Bra vinst för oss
…………………………….
Johan Sörman, Värmdö: -Hej Pelle! Kan bara beklaga det som hände Åkers, oerhört tråkigt att en sådan sak som någon eller några idioter gör förstör en annars riktigt bra hockeymatch. Vi kommer ut jättebra idag och starten matchen strålande i första perioden, dock ligger vi under trots ett stort spelövertag. Andra perioden blir lite jämnare, vi får dock in 2 mål lite retroaktivt i slutet av perioden och går in till vilan med stort självförtroende. Surt att det sedan blir som det blir men det är inte mycket vi kan påverka nu.
Vad som händer och sker nu får vi helt enkelt vänta och se vad förbundet säger i frågan.

Niklas Flodin, Åker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.