Omgång 17

ALLTVÅAN

IRON-Trånkan: Inställd
………………………….

Mattias Lundblad, Rimbo:-Hej. Bra genomförd match av oss! Vi skapar mkt chanser hela matchen utan att få hål på dom till en början. Väldigt nöjda med vårt fem mot fem spel och boxplay. Vårt powerplay måste bli bättre. Viktiga poäng!
……………………………………..

Micke Österblom, Segeltorp: -Vi börjar okej dom första 10 minutrarna. Men sista 50 minutrarna är under all kritik. Vi drar på oss en massa utvisningar hela matchen. Släpper in 5 i boxplay och ett i pp. Då går det inte att vinna några matcher. Alla får ta sig en funderare vad vi håller på med om det ska bli nåt spel i mars.

Gustav Länn,Linden:  -Säsongens kanske struligaste match. Problem med matchuret, skador på både målvakt och fyra utespelare och en väldig massa utvisningar. Vi vinner på effektivare PP&PK ikväll.
………………………

Kenta Pettersson, Göta: –Tjenare Pelle!! Jaa vad ska man säga, en match kan ha många olika ansikten. Stundom helt utspelade i 1:a kommer undan med 0-1 underläge. Något bättre och jämnare 2:a underläge 1-2. Vi lyfter oss rejält i 3:e kvitterar två ggr avgör i pp med endast 17 sek kvar. Sköna 3 poäng.

Håkan Strömberg, Viggan: –Vi gör en mycket bra förstaperiod och skapar många bra målchanser. Där deras målvakt gör några ”idioträddningar”. Vi skulle ha haft 3-0 efter första perioden.

Vi gör en helt okej start på andraperioden. Vi gör en sämre mittendel och tillslut kan de reducera.
Inför den tredje perioden får vi göra ett par ändringar i femmorna, pga en skada på EB viktig center.
Den tredje perioden startar i spel 4m4.
Efter 4:04 kommer kvitteringen.
Vi får ett PP när klockan står på 09:21. Sju sekunder senare har vi tagit ledningen igen, efter ett snyggt mål.
Sedan drar vi på oss några utvisningar, som avgör matchen.
Vid ett av våra bp, så får vi ytterligare en utvisning som gör att vi får spela 3m5. Vi gör det bra och när vi är fyra spelare på isen igen så får de en straff, som de kvitterar på.
Ny utvisning efter 17:38 och i det BP så får vi ännu en utvisning efter 18:01. Fem sekunder efter att vi får in vår fjärde spelare så lyckas dem göra 4-3.
En riktigt jädra ”sur” förlust…

……………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Redaktionen på plats i Järfälla och sände matchen!!  HÄR ÄR HIGHLIGHTSEN..tyvärr höll inte tekniken hela matchen så tredje perioden blev ljudlös…mobilt bredband är inte optimalt!

Christer Westerlund, Järfälla: –Hej Pelle! Vi gör en mycket bra match mot Bålsta. Två bra lag som bjöd upp till mycket kamp över hela banan. Jag anser att vi vann rättvist. Våra nyförvärv var mycket bra men det var en laginsats som av gjorde det hela. Mvh Christer ?

Fredrik Stenberg, Bålsta:
……………………

Robert Spath, Nynäs: -Hej, vi gör en godkänd förstaperiod som slutar med en 2-0 ledning, andra period är lite sämre från vår sida, samt att Gimo skapar mer rena målchanser genom bra kontringar.  Tredje perioden försöker vi att sätta tryck på Gimo men vi vår inte spelet att stämma. Gimo avgör med ett sent mål när vi drar på oss 2 utvisningar med mindre än 2 min. kvar. Smärtsam förlust.

Magnus Eriksson, Gimo: -Hallå Pelle! Vi åker ner till Nynäs med en bra känsla och gör en riktigt bra laginsats av samtliga grabbar , dessutom få avgöra med 22 sekunder kvar ???
………………….

Thomas Grahn, Flempan: -Vi gör en bra match vi kan lika gärna vinna studsar lite emot idag bara ladda om till fredag.

Niklas Flodin, Åker: –Hej Pelle, Jag är jättenöjd med 3 poäng idag. Matchen var inte speciellt välspelad och det kändes som att båda lagen hade svårt att få upp farten. Men vi får ett PP i slutet och hittar ett sätt att vinna matchen.  3 poäng och ett stabilt målvaktsspel tar vi med oss.
…………………

Christoffer Fröling, Värmdö: –Tjena Pelle. Vi tar med oss 3 poäng och fortsatt serieledning. Tack!

Stefan Wahlqvist, Spånga: -Otur idag igen …?