Omgång 18

ALLTVÅAN

Gustav Länn,Linden: –Det kanske är lite girigt att begära mer med 12 man på frånvarolistan, men vi kan fortfarande så mycket bättre än det vi visar upp ikväll. Men det räckte, så det får vara ok.
………………………….

Mattias Lundblad, Rimbo: –Tjena! Vi börjar matchen helt enligt plan.  Mål efter 5 SEK…..Har bra koll på segeltorp i 25 min. Sen tar dom time och ändrar sitt spel…Vi får inte fast dom och tappar greppet. I dag förlorar vi mot ett riktigt bra lag. All kredd åt grabbarna i dag. Nya tag på tisdag!

Micke Österblom, Segeltorp:-Hej pelle ja vad säger man. Vi släpper in mål efter 5 sekunder. Rimbo fortsätter att skölja över oss totalt dom första 10 minuterna och gör helt välförtjänt 2-0. Sista 5-6 minuterna jämnar vi ut spelet lite. Men Rimbo leder helt rättvist.

I andra fortsätter Rimbo att trycka ner oss och jag är tvungen att ta en timeout efter 7 minuter och vi gör om totalt i femmorna. Sen blir det en total scenförändring.
Första bytet gör vi mål och fortsätter trycka ner Rimbo och vinner perioden med 3-0.
I sista fortsätter vi spela bort Rimbos press och vi vinner perioden med 4-2.
En otroligt skön seger för grabbarna då vi har haft en period med sämre spel och 3 raka förluster.
Blir en skön buss resa hem nu.
……………………………………..

Kenta Pettersson, Göta:  –Tjenare Pelle!! Vi startar matchen bra och tar rättvist ledningen med 2-0 efter 1:a perioden.  2:a perioden startar Tumba bättre än oss och gör 2 mål på 7 min. 19.46 gör vi 3-2 på straff. Visserligen kvitterar Tumba efter 8.57 men det är aldrig något snack om saken vi har tagit över matchen helt och Tumba drar på dig utvisning efter utvisning, vi vinner tillslut 6-3 och tar med oss poängen hem för dom 3 sista hemmamatcherna.
………………………

Håkan Strömberg, Viggan: –Ingen vidare insats ikväll från vår sida, där vi blandar bra och dåliga insatser.

Vi var många (12st) borta ikväll och en 03:a får göra A-lagsdebut. William gör det mycket bra! Kul…
Vi trycker på i första bytet och skapar ett par målchanser. I Trånkans första anfall gör de mål, efter 43sek.
Precis som mot Iron förra veckan….
En hafsig andra period från bättre lagen.
Den tredje perioden får vi många PP-lägen, som vi tyvärr inte kan förvalta.
Nu får vi mobilisera oss för de tre avslutande matcherna, så får vi se hur långt det räcker. Vi har inte gett upp!

……………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Niklas Flodin, Åker: –Tjena Pelle, Det var en väldigt jämn match idag som hade kunnat sluta lite hur som helst. Vi lyckas återigen hitta en väg att vinna vilket känns riktigt bra! Vi har spelat ett stabilt försvarsspel de senaste omgångarna vilket ger oss chansen att vinna matcher.

Sen sticker jag ut hakan och påstår att vi har seriens bästa målvakt!
Kul att vi kan fortsätta att pressa Värmdö.

Robert Spath, Nynäs: –Tycker vi gör en bra match där vi skapar bra chanser speciellt i andra och tredje perioden men  vi gör inte mål. Som sist vi var här lyckas Åkers kämpa till sig en seger.
………………………………….

Magnus Eriksson, Gimo: –Hejsan Pelle! En match där vi börjar bra, skapar mycket chanser men gör inga mål, och vi tillåter Spånga att komma in matchen med att dom gör 2 mål tyvärr , men vi reser oss och kommer igen i sista perioden där vi gör mål och vinner på straffar.

Stefan Wahlqvist, Spånga:-Jättenära ikväll !!!! Wille var grym i kassen!! Tim Baskin riktig bra med 2 kassar…Vi gör en dålig första perre…bra andra och lite mindre bra i sista..☺

Men vi dubblade poängskörden….
???
……………………

Christer Westerlund, Järfälla: –Hej igen Pelle. Åter igen en mycket bra hockey match av oss. Att Värmdö vann var tillfälligheternas match Två bra målvakter, mycket kamp, lite grinigt precis som det ska vara när det gäller mycket. Nu har vi allt i våra händer att klara kontraktet och det har varit vår målsättning hela säsongen

Christoffer Fröling, Värmdö: God kväll Pelle. Vi var förberedda på en tuff drabbning ikväll, vilket det också blev. Det kanske inte var den mest välspelade matchen, men båda lagen hade mycket att spela – och det syntes i kampen ute på isen.

Stark avslutning i tredje fullbordar en ruggigt bra bortamatch och sätter oss i förarsätet inför de sista 3 avslutande omgångarna.
Nu trycker vi på med hårt pass imorgon och håller tummarna för vårt j20 som vid vinst mot Hanviken tar klivit upp i Regions Elit.
Kul att föreningen fortsätter fostra bra spelare!
………………….

Fredrik Stenberg, Bålsta: -Det är en blek insats idag med en hel del misstag. Under vissa perioder i matchen så gör vi det ganska bra och är på g men åker antingen på en utvisning eller ett baklänges mål och går ner oss igen. Vi vet sedan tidigare hur Flempan lirar men luras i fällan ändå. Tungt just nu men det är bara att kämpa vidare.

Thomas Grahn, Flempan: –Vi spela med stort hjärta vi skapar massor med chanser i de första två perioderna.  Vi är jätte nöjda med 3 poäng.