Göta tar Playoff till Match 3

Jaha, Göta vill vara med och göra detta Playoff till den rysare vi trodde det skulle bli ända från början!! Man vinner med 2-1 och rycker upp sig på hemmaplan!

Det var dock Värmdö som tog tag i taktpinnen i första perioden och hade inte Hugo Edlund i Götas mål varit så alert idag..ja då hade nog Värmdö vunnit eftersom man hade så många chanser i just första perioden.

Värmdö tappade dock litet fokus i mitten av andra perioden och mot slutet av densamma kunde Göta göra 1-0 genom Felix Johansson i ett PP..och i samma minut kunde Jonathan Fagerlund göra 2-0 i en rörig situation framför Värmdös mål.

I tredje perioden var det inte något konstruktivt spel från någon sida men Värmdö försökte trycka på och kunde reducera i ett PP till 2-1 men man kom inte närmare än så vilket betyder att vi får åka till Stora Mossen imorgon söndag kl. 18.30 igen. Det ska avgöras vilket av dessa lag som får spela i Kvalserien till Hockeyettan.

Vill nämna några spelare som syntes mycket idag:

Göta: Hugo Edlund i Götas mål och 12 Felix Johansson, 20 Pontus Palmborg.
Värmdö: 77 Joel Ahlin, 24 Tobias Andersson och 10 Marcus Milemark.

Här kan ni se matchen i efterhand

Vi åker till Stora Mossen imorgon igen, nedsläpp 18.30, vi sänder på Facebook!

Kenta Pettersson, Göta: -Bättre match av oss idag. Nöjd med resultatet men vi har långt till den nivå vi vill vara på. Ny chans imorgon.

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle! Vi knyter näven och kommer starka ur det här! Syns imorgon,
Trevlig kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.