SERIEINDELNINGEN

NORRA
Iron
Wings (nykomlingar)
Rimbo
Bålsta
Viggbyholm
Järfälla
Göta
Farsta (nykomlingar)
Haninge (nykomlingar)

SÖDRA
Linden
ÅkerVärmdö
Nacka (nykomlingar)
Flemingsberg
Tumba
Nynäshamn
Sudret (nykomlingar)

Sådär, förbundet har gjort serieindelningen och visst höjer man litet på ögonbrynen när Farsta och Haninge hamnade i Norra gruppen men..förklaringen lär vara att man hellre gjorde den Norra serien till en nio-lagserie än den södra, pga att Sudret tillkommit och med det är det ju litet stökiga och kostsamma resor.
Att det blev just Farsta och Haninge som fick äran att spela på norrsidan kan vara att de är nykomlingar och får finna sig i ta denna jobspost.

Vad tycker vi om detta då? ..och att det är fem nykomlingar av sjutton lag i H2 Östra?

Well, först och främst är det roligt att Haninge är på väg tillbaka och Stefan Pettersson/Ludde Zettervall kämpar nu med lagsammansättningen, det är ett hårt jobb. Ännu så länge är bara ett fåtal spelare kontrakterade.

Frågan är också om Trånkan klarar av att få ihop ett H1-lag? Svårt att få tag i information eftersom vi inte fått något svar därifrån. Vi tror oss veta att just nu finns inga tränare klara eller att de bästa spelarna erbjudits kontrakt…man undrar därför om det verkligen blir spel i H1? Om man hamnar i H2 iallafall så kommer troligen Wings flyttas upp till H1 igen.

Det tillkommer en dimension eftersom resor till Gotland och Sudret är med i matchen igen. Det kan komma att bli roligt med detta litet oregelbundna spelande, föreslaget är att det blir enbart helgspelande, både hemma och borta! Spännande med Sudret som verkar ha bra självförtroende.

Nacka då? blir de ett topplag igen? Ja, allt annat är uppseendeväckande, de har ju fantastiska juniorer att fylla på med samt massor av erfarenhet som sitter i de gamla böjda väggarna.

Sen hälsar vi Farsta tillbaka i H2 och frågan är ju om de kan höja sig, få in fler etablerade spelare eller om man ska köra på eget ungt material? Vi vill ju inte att de blir slagpåse i serien utan att de kan ge de andra slagkraftigt motstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.