Äntligen Premiär!

Imorgon fredag kan vi lägga alla spekulationer åt sidan för Hockeytvåan Östra A, det är Premiär.
Idag har vi spelat in två East Coast Studio med två experter, en för vardera serien och vi har låtit dem tippa seriesegrare och tabellutseende efter Grundserien också.
Filmerna kommer upp imorgon, fredag.
Den andra serien, Östra B, tjuvstartar på Gotland i helgen då Sudret tar emot Tumba på lördagen och Nynäshamn på fredagen.
Sen blir det ordinarie omgångar på tisdag.

East Coast Hockeys första sändning blir i Torvalla Ishall, Haninge mot Viggbyholm som måste ses som en toppmatch direkt i premiären. Den ser ni på vår Facebook https://www.facebook.com/eastcoasthockey.se/

Det är bara 14 omgångar innan strecket dras under det fjärde laget som betyder att Alltvåan och Fortsättningsserien går olika vägar..mao så är det mycket viktigt med att trupperna inte drabbas av sjukdomar och skador.
Det är väldigt öppet om vilka lag som hamnar var denna säsong så försök att följa oss för inside information i klubbarna.

Första tipparen för säsongen är Mr X, han som betalade Järfällas avgift, och han har fått 100:- av Nordic Bet som han förvaltade på följande sätt:

Om du som följare av East Coast Hockey också vill bli en vinnare med gratispengar så kontaktar du redaktionen genom att skicka ett sms till

0704546999

och berätta vem du är.

Nu är det dags för Hockeytvåan att köra igång!
FACEOFF!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.