Ja, då var vi igång på Gotland också med den första matchen i Östra B.
Sudret-Tumba 3-1

En knall, en liten sensation, måste vi tillstå.

Tränarna uttryckte det så här:

Jesper Pettersson, Sudret: -Tumba klart bättre första 10 minuterna. Sen växer vi in i matchen och gör det till en jämn match. Tumba har lite mer puck än vad vi har men vi är trygga i vårt försvarspel. Chansmässigt en jämn match men tillslut är de vårat powerplay som avgör. Tumba är ett spelskickligt och skridsko starkt lag som kommer vara jobbiga och möta för alla lag i denna serie. Utvisningarna var lika många för båda lagen. Det var svårt att hitta en nivå på vad man fick göra och inte göra idag. Men glädjande nog var de lika för båda lagen.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Spelar bra i 2 perioder men fäller oss själva med utvisningar. Konstiga iofs men domaren dömer. Grymma mv. i båda lagen men Sudret var effektivare. Skott 41-33 till oss, hmmm…