Matcher Tisdag 9 oktober

NORRA

Mattias Valente, Wings: 1-6 hemma, Inför ok publik i ett derby är inte ok. Att vi lyckas hitta ett sätt att förlora matchen när vi vinner skotten med 33-14 är en bedrift i sig. Vet faktist inte vad jag mer skall säga om detta………..Årets magplask och grattis till Rimbo som fick stå på andra sidan idag.

Mattias Lundberg, Rimbo: –Vi kommer upp ett par snäpp tycker jag.Vi visar mera hjärta täcker många skott..Martin är lugnet själv längst bak och Ludde va ganska effektiv…En skön 3poängare!
……………..

Linus Lennerup, Bålsta: -Jag tycker vi gör en okej prestation och det börjar se bättre ut. Vi gör för många individuella misstag som kostar oss matchen idag. Kul att se vi inte ger upp och att prestationen var jämnare idag över 60 minuter.

Stefan Pettersson, Haninge: –Tja, vi gör det vi ska tycker jag. Killarna var redo när pucken släpptes och var ödmjuka inför uppgiften, 5 mål på bortaplan ska räcka till seger.
…………….

Alex Holst, Farsta: –Vi möter ett riktig bra G/T.Det ska vi ha med oss när vi tittar tillbaka på 2-9.
Kanske det som gör det så extra surt. Vi kunde haft 3-0 efter första perioden då vi spelade enkel & smart hockey.
Sedan glömmer vi skridskosydden på i andra perioden och släpper in 4 raka puckar på 5min (onödiga utvisningar).
Sedan gör vi 2-4 är lite på gång och drar på oss en väldigt onödig sex man. Vi bestämmer oss inför 3:e att vi ska vända på matchen, men det blev inte så.
Grattis G/T till en välförtjänt seger. Får även säga att domarteamets utvisningar på foccen är korrekta. Sov gott, de som kan!!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -”En första period där vi är kvar i ”bussen”, vi blir totalt utspelade och är glada att vi bara ligger under med 1-0. I andra sätter vi gasen i botten och tar tag i matchen på ett härligt sett. Resten av matchen är vi väldigt bra, får bra utdelning och göra några riktigt fina mål.”
……………

Christer Westerlund, Järfälla: Första perioden satt vi kvar i bussen fick ordning på spelet i andra som var ganska bra och tredje spelade vi smart skönt med tre poäng på borta is

…………..

SÖDRA

Ulf Rådbjer, Tumba: –Nä du Pelle, det funkade sådär mot Nacka också.  Skaplig 1a och bra 3dje men katastrofal 2a.,(0-3) kantades av utv en 5a, var han hittade den vet jag inte. Det bästa är ju att vi har lite å jobba på. Nya Tag på fredag.  Tack för senast,  bra sändning, sexig röst, eller hur?

Kjell Svensson, Nacka: Startade matchen blekt,en bra 2:a period,vi tog mycket utvisningar i tredje,men vi lyckades hålla undan och ta 3p
………….

Mikael Erdtman, Värmdö:-Kanske inte vårt bästa spel men..BoxPlay och Powerplay var vårt bästa vapen idag. Inga insläppta i BP och fyra mål gjorda i PP! Vi sköt ju många skott men den där Krigholm är en mycket bra målvakt.Kollektivet tog sig samman och vände på detta idag, bra för moralen.

Niklas Flodin, Åker: -Svåranalyserat idag! Spelmässigt är Värmdö lite bättre än oss, så att dom tar 2 poäng känns ganska logiskt.Men vi har ett jättebra läge att vinna denna match.  Trots att vårt spel inte stämmer så gör vi 3 riktigt snygga mål och leder matchen med 3-1 när det återstår ca 6 minuter. Tyvärr så tappar vi fokus under matchens slutskede vilket gör att Värmdö kan både reducera och kvittera. Dom enda som får godkänt under matchens sista minuter är Värmdö. Resterande aktörer får klart underkänt.
…………

Robert Spath, Nynäshamn: Var en ganska jämn match rakt igenom, stabilt målvakts spel och att vi gjorde mål på våra chanser var avgörande. Bra seger mot ett kämpande Flemingsberg.

…………

Tipsen då?
Lagledare Sonesson i Rimbo inkasserade inte bara tre poäng med sitt lag utan vann också SEK 702:- på sitt tips hos Nordic Bet! Vi kommer att redovisa hur långt han kommer i sina resplaner med vinsten!
 

Sportchef Morell i Linden var ett (!) mål ifrån att casha in på sitt tips!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.