Fredagsmatcher 12 oktober

Oj, det var god måltillverkning ikväll och händelserikt minsann!

Stefan Pettersson, Haninge: -Ja du Per, vi är inte med i matchen överhuvudtaget i två perioder samtidigt som Farsta gnuggar på. Trots ett tidigt 2-4 mål av Farsta i tredje perioden så vänder vi matchen. Tycker vi visar en härlig lagmoral i sista perioden som vinner med 4-1.
Alex Holst, Farsta: -Jo okej fart, ganska hafsigt spel, en massa utvisningar.Återigen en godkänd första period där vi spelar ”short handed” 6min men leder ändå med 2-1. Sedan gör vi en dålig start igen på andra perioden. Kommer tillbaka och går in i paus med ledning 3-2 samt (pp2) inför 3:e. Vi startar och gör direkt 4-2 i (pp2) Borde få fortsätta i (pp1) men seket lyckas vattna bort några sek…Istället för att vara kyliga och spela på rätt sida, så får vi gummiarm och spelar nästan hockey då tappar man 4 raka mål igen. Bara att gratulera Haninge till seger och konstatera att vi inte har ork att spela 60min hockey än. Nya tag på söndag!

 

Mattias Lundblad, Rimbo: -Ja du!! Vi kommer tyvärr till den här matchen med fel inställning……Tar med oss 3p.. Och glömmer resten fort!!

Linus Lennerup, Bålsta: -Matchen färgas av att vi i mitten av första släpper tre snabba och inte ger oss chansen riktigt. Vi gnuggar på men får inte något gratis just nu. Vi vinner skotten i två perioden och det är kul, men vi måste minska antalet individuella misstagen. Prestationerna blir bättre, men siffrorna blev större än önskvärt. Det känns inte riktigt schysst mot vår 3e keeper, som står och gör en jättematch, att vi gör så enkla misstag.

 

Christer Westerlund, Järfälla: Hej! Det är kul med hockey, ikväll blev vi överkörda av Wings. Det bästa laget vi har mött hittills.
Grattis till vinsten!
Mattias Valente, Wings: -Tjena, Idag fick vi utdelning vilket var skönt. Första perioden var ganska jämn med ett litet övertag till oss trots underläge. I andra trampar vi till och kommer upp dit vi vill i intensitet och noggrannhet. Är klart starkare och tyngre. I tredje börjar Järfälla bäst men vi får 1-4 och sedan är det inget snack. Skönt med 3 pinnar och bra utdelning.

 

Tim Johansson-Bräck: -Svängig match. Vi är fortfarande lite för mycket upp och ner, sett över hela matchen. Skönt med vinst!


……………………….


Robert Spath, Nynäs:-Hej Pelle, tyckte det var en bra match från båda lagen, jämn första period som slutar 2-2. Vi gör en riktig bra andra period utan att göra mål och i tredje är Lindén det starkare laget. Bra match av våra killar trots slut resultat.

Jocke Lundholm, Linden: -Tjena Pelle! Skönt att hitta en väg att vinna. Tycker vi behöll tålamodet  och lyckas få utdelning i sista. Nynäs var bra, tycker dom såg välcoachade ut med en klar spelidé. Det var nära i andra att vi tappade tålamodet, vi snackade inför sista att vi satt oss i ett riktigt bra läge inför sista. 2-2 borta inför sista borta mot Nynäshamn kändes som ett kanonläge för oss knipa 4-e raka. Vi är såklart supernöjd att lyckas vinna mot ett bra Nynäs. Nu laddar vi för 2 hemma matcher, Flempan på tisdag och på fredag , publikmatch med gratis entré mot Nacka.
Hej så länge // Mvh Linden hockey genom Jocke Lundholm


Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Vår offensiv var bra idag, vi gör 6 mål och då vinner man många matcher.Defensivt är vi inte lika bra, vi behöver bli mycket tydligare och rejäla i spelet utan puck. Men en bra offensiv som sagt och 3 viktiga poäng in på kontot.

Ulf Rådbjer, Tumba:
-Vi är som vanligt med i 1:a period för att sedan göra en katastrof 2:a period. 3:e blev väldigt tråkig med utvisningar av helt fel orsaker. Vi har mycket att jobba med..

Kjell Svensson, Nacka: -En jobbig start med utvisningar. Bra andra och tredje ?

 

2 thoughts on “Fredagsmatcher 12 oktober”

  1. Tumba på väg utför under Rådbjer. Börjar förra säsongen med att betala dyr övergång för Rasmus Hagström från Linden, för att i år släppa honom gratis till Flempan. Dags att göra något innan det är för sent

  2. Tumba på väg utför under Rådbjer. Började förra året med att betala en dyr övergång för Rasmus Hagström från Linden, för att i år släppa honom gratis till Flempan. Dags att göra något för att locka tillbaka gamla spelare som lämnat pga. Uffe innan man åker ur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.