Lördagshockey

På lördagen spelade Åker mot Sudret, på hemmaplan, och vann! 5-2!
Det betyder att Åker är klara för Alltvåan! Grattis!
Sudret har nu spelat färdigt i Östra B och fick ihop 12p vilket räckte till en 7:e plats. Två vinster och fem oavgjorda med en OT-vinst av dem. Nu vet inte redaktionen vilken målsättning Sudret hade för grundserien men vi tycker att Sudret varit bättre än förväntat och kommer ge övriga lag i Fortsättningsserien en match och de förhatliga nedflyttningsplatserna kanske kommer att undvikas om de fortsätter i samma stil!

Niklas Flodin, Åker: .Tjena Pelle, En stabil match av oss.Det är aldrig enkelt när man ”bara” behöver ta 1 poäng. Jag tycker att spelarna har hanterat denna vecka på ett väldigt bra sätt! Nu är vi klara för Alltvåan vilket känns väldigt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.