Fredagsmys i Hockeytvåan!

Jaha, där drog Fortsis igång och vi hittar Flempan i topp efter första omgången. Man ger Farsta en riktig käftsmäll och vi undrar om Flempan nu kan resa sig ur askan och ge övriga lag ett bra motstånd framöver? Vore roligt om  denna serie inte blir som alla tror.

I Alltvåan förlorade de förväntade topplagen ganska oväntat och tittar vi i tabellen så hittar vi Linden på…sista plats! Nå, efter två av 21 omgångar kanske vi kan förmoda att det blir en del förändringar framöver? 😉

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Uffe Rådbjer, Tumba:-Ett lag som var spelsugna och hade kul. Vi gjorde en säker insats men hade svårt till en början med målskyttet, men när 1:an kom så slaknade Bålsta, trots att vi bjöd på ett.

Linus Lennerup, Bålsta: -En bra första period, följt av två perioder, de är under all kritik.

Robert Spath, Nynäs:-Tycker Iron öppnar matchen bättre än vi och har övertag första delen av perioden, vi jobbar oss in i matchen och perioden slutar 1-1. Gör en riktigt bra andra, där vi bara gör ett mål trots bra tryck i anfallszon. Blir tight hela tredje perioden där Iron kvitterar, och efter några bra chanser åt bägge håll trycker vi in segermålet i sudden.

Mattas Lundblad, Rimbo: -Som vanligt tight mot Järfälla.. Börjar matchen dåligt. Men jobbar oss mer och mer in i den! Boxplay killarna är grymma i dag! Skönt att börja med en vinst!!!

Christer Westerlund, Järfälla: – Ojoj, vilken sur förlust, vet inte hur jag ska kunna sova..Vi skapar ju väldigt många och fina lägen men killarna får inte till avsluten! Känner att vi är bättre än Rimbo men vad hjälper det när vi inte kan göra mål?

Alex Holst, Farsta:-Bara att bryta ihop och komma igen.

ALLTVÅAN

Jocke Lundholm, Linden:

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Höga betyg delas ut till mina spelare idag! Vi mönstrade ett ganska orutinerat lag vilket gör att vinsten känns extra bra. Ser man till matchbilden så går första perioden till Linden, dom hade bra fart och vi var lite för passiva. I andra och tredje perioden spelar vi verkligen enligt den plan vi hade inför matchen. Vi håller Linden på utsidan och när vi gick till anfall så skapade vi en hel del heta målchanser. Kul att vi bjuder hemmapubliken på en derbyseger.

Ludde Zettervall, Haninge: –”En av våra sämre matcher för säsongen. Vill inte kommentera mer än så idag, trevlig helg”

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:-Kanske bästa insatsen än så länge från oss. Bra inställning, aggressiva över hela banan och bra fart. Många som gör väldigt bra ifrån sig. Jäkligt kul!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: –”Vi gör det bra idag, sista fem minuterna blir onödigt spännande efter att vi haft bra kontroll på matchen hela vägen. Killarna visar grymt fin moral och jobbar verkligen stenhårt.”

Mikael Erdtman, Värmdö: -Kanske den sämsta insatsen av oss hittills vilket är anmärkningsvärt då vår träning igår var hur bra som helst. Kanske får Fröling och jag ta på oss att killarna inte var tända till match, jag vet inte. Bara de sista fem minuterna får godkänt.

Film kommer under lördagen.

Kjell Svensson, Nacka:

Mattias Valente, Wings:-Tjena, Idag är vi inte bra, dessutom möter vi ett lag som vill mer än oss. Även om det hade kunnat studsa hur som helst så är det ändå inte oförtjänt av Nacka att vinna idag. Alla sviter har ett slut. Vi gratulerar Nacka till 3 poäng och åker hem och rannsakar oss själva och laddar inför ny match på tisdag.

Till sist ska vi kolla hur det gick för gästtipparna…nej förresten..vi petar inte i variga sår..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.