Tisdagens resultat och video

Det var ett antal resultat som fick oss att höja på ögonbrynen men ni får själva titta och tycka till..

Här är coachernas uttalanden:

ALLTVÅAN


Ludde Zettervall, Haninge: -”Tja Pelle! Vi hade en jämn match mot Nacka idag. Mycket utvisningar i vanlig ordning drar sönder matchens tempo en aning. Vi tränare tycker vi släpper till för mycket skott mot eget mål så det får vi träna på. Men grabbarna ska ha en stor eloge för inställningen till dagens match, när alla kommer ner med rätt inställning är vi svårslagna, ha en trevlig kväll”

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle. Tuff kväll för oss vi har bra chanser att göra mål,men tyvärr är vi inte tillräckligt heta när lägena kommer. Vi gratulerar Haninge till 3p

Mikael Erdtman, Värmdö: -Vi får börja med att gratulera Wings, vi lyckas stänga ned dom i spelet fem mot fem helt. 1-1 efter 14 min i andra då vi får en olycklig fem minuters utvisning och MP för en rejäl bröstvärmare då gör Wings 1-2 och sedan får vi i boxplayet ytterligare en utvisning för abuse när vår spelare tycker han blir för fördelad. Tyvärr blev det efterföljande 1-3 målet i Tre mot fem matchavgörande, innan utvisningarna förde vi matchen och hade bl a en i ribban samt en puck i stolpen. Wings stänger tredje perioden bra, det skall dom ha en eloge för, stora skillnaden idag var Yucel!

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Idag var det trögt och oengagerat tyvärr iver hela matchen. En match som aldrig lyfte. Bra utdelning i PP gör skillnaden. Vi skulle ta med oss tre pinnar hem idag vilket vi gjorde och gläds med men mer var det inte.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:

Jocke Lundholm, Linden:


Matchens Lirare för Viggan blev 27 Henrik Resin, iklädd priset, en T-shirt från KordiebyKordie.
Matchens Lirare för Linden blev 10 Niklas Hjalmarsson, även han fick pris, en T-shirt från KordiebyKordie.

SE HELA MATCHEN

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-”Tjena Pelle. Kul med vinst, vi gör en ok match inte mer. Men efter lite problem med vårt PP lossnade det idag med två riktigt fina mål. Kul också att hela laget bidrar i 60 minuter!!”

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle,Vi kom aldrig riktigt in i denna match! I första perioden skapade vi visserligen en hel del bra lägen men energin och beslutsamheten saknades.
I andra och tredje perioden är spelet ganska jämnt, det är dock Göta som utnyttjar sina lägen bättre än oss vilket gör att dom vinner matchen. Jag både tror och hoppas att vi kommer spela bättre på fredag!

FORTSIS

Uffe Rådbjer, Tumba: De fick oss i säcken och trots övertag så blev utvisningarna avgörande..där har jag en hel del att säga men..vem vill lyssna?

Alex Holst, Farsta:

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej ! Skönt med tre poäng vi skulle ha stängt den här matchen redan i första perioden, men Farsta är svårspelade att möta.

Linus Lennerup, Bålsta: -Jag tycker vi är värda mycket mer än 0 poäng. Vi möter serieledarna och vinner skotten. Vi gör en halvbra första period som blir alldeles är ryckig med mycket boxplay och 0-1 känns ändå rättvist.
Andra perioden börjar vi väldigt bra och då känns det som att 1-1 hänger i luften och lite från ingenstans får de 0-2. Sedan kommer två mål i boxplay och efter det tar vi över igen. Att gå in i tredje med 0-4 är inte rättvist.
Tredje perioden tar vi över från början och att vi inte får något mål med oss känns konstigt med alla lägen under matchen som vi producerar.

Mattas Lundblad, Rimbo: -Skönt att hålla nollan!! Härliga 3p.. I spelet har vi mer att önska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.