Första matchen 2019

Ja, Järfälla åkte över till Gotland på lördagen och spelade mot Sudret på söndagen. Hemmalaget vann på OT men vi ser att Järfälla bara hade två femmor med sig till match!! Bortalaget vann skotten och hade en 0-2-ledning men fick nöja sig med en pinne. Kan vi misstänka att soppan tog slut med så få spelare?
Christer Westerlund får förklara under måndagen.

Under måndagen kommer också uttalanden från samtliga klubbar om läget i lagen inför uppstarten! Håll koll!

Christer Westerlund, Järfälla:
Ajajaj, det här var en stöld! Vi var ju mycket bättre än Sudret men flera sura ”För många spelare-utvisningar” förstörde dagen för oss och när Sudret tar ut målvakten och gör 2-2 bara 13 sekunder från slutet så var det en tung känsla.
Vi var väldigt få spelare men de som spelade gjorde det väldigt bra och jag grämer mig ordentligt för detta poängtapp. Olyckligt att flera avhopp sammanföll till den här matchen pga jobb och andra åtaganden.
Jag ger beröm till Sudrets målvakt Hansson som var väldigt vass och räddade massor av chanser, helt klart.
Ser ändå ljust på framtiden då vi fått tillbaka några gubbar som gör att vi kan spela på annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.