Första omgångarna för året!

Det blev kanske inga sensationer i dessa omgångar utan relativt väntade resultat. Vår Gästtippare, den anonyme vaktmästaren, fick inte så många rätt även om han var rätt ute här och där.

Så här sa tränarna:

ALLTVÅAN

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! Skönt att vara igång igen,första perioden får vi inget flyt i spelet är för stillastående.Andra perioden får vi in tre snabba kassar,och avslutar stabilt.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Första perioden är jag jättenöjd med, vi spelar riktigt bra och vinner perioden rättvist!
Den andra perioden borde jag nog inte ens kommentera, jag håller mig kort och säger att det var vår sämsta period för säsongen.
Den tredje perioden är ganska jämn, Nacka är dock lite hetare och vinner perioden rättvist.
Som helhet så gör vi faktiskt en nästintill godkänd match offensivt, vi har över 40 skott på mål och många av dom är riktigt farliga. Men den här matchen avgörs i den andra perioden, den period som jag inte skulle kommentera 🙂 Nya tag på fredag!

Mattias Valente, Wings: -Skönt att inleda med vinst? Det var långt ifrån någon snygg eller välspelad seger men vi tar med oss de 3 poängen. Första perioden tycker jag vi kommer ut helt ok och har kontroll på matchen.  Den andra är helt utan struktur och spelas öst-väst, slarvigt med hög intensitet och kamp, att den slutar 0-0 är konstigt men tanke på alla ytor som det bjöds på åt båda håll. Inledningsvis i tredje är vi under tryck men håller våra defensiva linjer hyfsat, det i kombinerat med offensiv skicklighet löser det idag under tredje. Mer hjärta än skönspel idag.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Åter igen en tuff förlust. Tycker att inställningen är på sin plats och att vi ger det en ärlig chans. Tyvärr är vi slarviga i fel lägen och spelar inte lika konsekvent som Wings gör idag. Nya tag på fredag där Åkers ska få känna på en ordentlig revanschlusta. Vi hörs!

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:-Vi gör en väldigt bra första period. Sen tappar vi intensitet och gör det svårt för oss själva. Svängig match! Glada för de tre poängen, och ser fram emot nästa match.

Mikael Erdtman, Värmdö: En tung hedersam förlust! Vi stod helt still i första perioden och Viggan for runt oss som bålgetingar, riktigt illa. Vi bytte sen speltaktik där backarna gick upp och mötte deras forwards medan centern backade hem..den taktiken funkade utmärkt och jag tycker vi var bättre än Viggan i andra och tredje perioderna. Men, en individuell tabbe innebar ett baklängesmål till och vi får inte ens en enda poäng med oss..riktigt tungt.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Tjena Pelle! ”Vi möter ett för dagen mycket vasst Linden. Första perioden är riktigt svag från vår sida, när vi sen spelar upp oss i andra och tredje är deras målvakt riktigt bra.”

Jocke Lundholm, Linden:-Hejsan . Jodå, vi gör riktigt bra saker så länge matchen lever. Alla linor är med och bidrar i målprotokollet, vilket känns tryggt. Vi tappar stundtals lite fokus viket jag känner kan vara okej en kväll som denna när vi gick iväg resultatmässigt. Annars trivs vi med att åka hem med första försvars nollan för säsongen. Nu tycker jag vi känns ivriga på att få lira nästa fight men innan dess ska vi träna ett par gånger och jobba vidare med liret//

FORTSIS

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi mötte ett tungt och spelande Rimbo med någon spetsspelare som vi inte tog bort, trots att jag med kraft varnade för  Björklund. Det verkar vara så att de inte tar mina ord på allvar. ? Det gavs prov på ytterligare dålig kompetens på domarnivå där vi fick rejält med skitbedömningar.  Lm.  gav prov på dålig känsla. Jag är så JÄVLA besviken detta, samt några av mina spelare som underpresterar, men fuskar man med träningsnärvaro så blir det inte bättre. Ajöken.

Mattas Lundblad, Rimbo: -Bra med vinst igen men Tumba var rätt heta i början innan vi fick upp farten. Kanske är vår tyngd och rutin avgörande för i tredje var det mest Tumba som tryckte på men vi gör ändå fler mål än de. Sex raka trepoängare stärker oss men samtidigt måste vi hålla uppe koncentrationen även till nästa match hemma mot Flempan.
FILM KOMMER!

Robert Spath, Nynäs: -Riktigt bra matchöppning från vår sida och en 0-2 ledning tidigt, Flemingsberg kom igång i slutet på första och första 10 min av andra där vi tappade totalt grepp om matchen till 5-2 för Flemingsberg. Lyckades kom igång sista fem av andra och en stark tredje period där vi kvitterade till 5-5 med några riktig heta chanser att avgöra på ordinarie tid också. Flemingsberg avgör i sudden, bara att tar lärdom av denna match och gå vidare.

Linus Lennerup, Bålsta: -Första perioden tycker jag att vi är bättre stora delar även om inte iron är ofarliga på något sätt.
I andra perioden kommer vi ut snett och perioden blir väldigt mycket hawaii där man byter målchanser, men tycker ändå att vi borde vinna den.
Tredje perioden var också jämn där båda lagen äger spelet mer under vissa perioder. Tycker återigen att vi förtjänar mer än 1 poäng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.