Rysarfredag!

Wow, det tycks ha varit bra matcher rakt igenom under fredagskvällen där vi ser jämna resultat och tabeller som trycks ihop.

I Alltvåan börjar det brännas för Viggan på fjärdeplatsen och i Fortsis är Rimbo fortfarande klar ledare men..jakten är sannerligen igång..främst av Flempan(!), Nynäs och Järfälla.

OK, här är coachernas kommentarer…vi frågade även efter kandidater till ett Veckans Lag:

ALLTVÅAN

Jocke Lundholm, Linden:-Hej Pelle! Riktigt rolig kväll, en riktigt bra hockey match med massvis av bra prestationer från båda lagen, kanske en av årets bästa matcher i Smehallen. Skönt att vi kunde vända efter ett 0-2 underläge.
Vi spelade med ett gott självförtroende och ett bra tålamod , trodde hela tiden på det vi gjorde, känslan var att om vi kunde hålla oss kalla skulle det väga över till oss, vilket det gjorde i 3:e.
Vi snackade innan om att vi måste upp på en maxnivå i arbetsinsats för att lyckas ,vilket vi gjorde, idag var alla där bidrog med bra prestationer.
I morgon kör vi lördags frukost tillsammans och genomför en träning med inrikting på nästa fajt, Wings borta//
Till veckans lag vill jag ha med Cristoffer Udd, vänder matchen idag genom att göra 2+1, målen han gör är både 2-1 och 2-2, Stafforelli skulle också kunna vara aktuell, stänket dig både 3-2 och 4-2 //


Stafforelli

Kjell Svensson, Nacka: -Det var en bra hockeymatch som avgjordes på powerplay tyvärr så kunde inte vi utnyttja våra pp lika bra som Linden. Nya tag på tisdag. Trevlig helg!

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Klart fall framåt. Tar med oss många bra saker idag. Inställningen, försvarspelet i mittzon och omställningsspelet ska vi bibehålla. Alltid surt att förlora, men idag kändes det relativt okej ändå.

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Idag kommer vi inte upp i nivå och i första är vi knappt närvarande..dock lyckas vi rycka upp oss något i andra och tredje trots en hel del spel i box. Extrapoängen känns ändå rättvis idag då vi är bättre än Viggan sett över 65 minuter. Träning imorgon och ny match på tisdag!
Till Veckans Lag: Mutze håller nollan mot Värmdö och har över 94% idag, stark kandidat till veckans lag. Även Markus Eklund som har 6 poäng på 2 matcher, plus unge herr Sebastian Lindström som spelar ca 30min/match och gör ett otroligt jobb i det tysta.

Anders Axberg, Göta:-Hej Pelle, vi gör en bra 1.a period där pucken studsar till Göta:s fördel, andra sjunker vi ihop som lag och bjuder in Haninge in i matchen. 3.e perioden samlar vi ihop oss. Vi är glada för 1 poäng, och det ska sägas att vi är långt ifrån ordinarie lag pga sjukdomar.
Jag vill lyfta fram Samuel i målet, som gör att vi kan hålla oss kvar i en intensiv match.
Adde Sjökvist har lämnat laget. En fantastiskt person som fick chansen att prova div 1, Hanviken, och vi önskar honom varmt lycka till

Ludde Zettervall, Haninge:-Tja Pelle! Periodsiffrorna visar egentligen vår insats ikväll. En sämre första där vi inte är nöjda med mycket. En andra som vi är mycket nöjda med. En helt okej tredje där vi sen i overtime lyckas ta en välförtjänt extra poäng. Skönt! Nu tar vi ledigt lördag och kliver på’t igen på söndag. Trevlig helg!!

Mikael Erdtman, Värmdö: -Visste att vi skulle vara bra idag men en billig 5-minutare i början var tuff. Åker gör två mål och vi får kämpa oss tillbaka innan vi kan ta över och spela rätt stabilt! Beröm till min hackkyckling 19 Olsson och 89 Wille Gustavsson…men det var naturligtvis en laseger först och främst.
Till Veckans Lag: Liam Hultgren hade 5-2 första två matcherna sjuk mot Wings, kom direkt från sjuksängen idag och spelade 5-1, bra för en back.

Christian Landberg 2 mål

Viktor Fjällby, Åker:

…………………………..

FORTSIS

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej! Vi var helt uträknade i första perioden Nynäs var helt enkelt för bra.
Andra perioden fick vi gång lite bättre spel och jämnade ut spelet med lite korrigeringar i spelet.
I tredje var vi bättre än Nynäs och i over time kunde det sluta hur som helst. Straffar var dom bättre på. Men summa summarum, det är bättre med en poäng en ingen.

Robert Spath, Nynäs:

Alex Holst, Farsta:

Ulf Rådbjer, Tumba: -Tyvärr ännu ett bottennapp av mina mannar. Trots att jag varnar för FoC nr. 13 Otter så efter att man släppt pucken tar det  21 sek. så gör han 1an. I den andan gick som det gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.