Tajt tisdag!

Ha, det var ju bara matcher i Alltvåan idag..men vilka matcher fansen fick uppleva!

Tajt som tusan och var det en halvskräll att Värmdö , med 13 man, tog 2p av Haninge?
Att Göta får omgångens trisslott är det inget snack om när man så när luggade Nacka på hela potten men fick nöja sig med en poäng till slut. Betänk att man har blvit av med flertalet goda spelare, nu senast Adde Sjökvist, som spelar för Hanviken nu.
Viggan tog tre poäng av Åker som förlorar med uddamålet. Surt när man vill uppåt i tabellen.
Serieledarna Wings höll för favoritskapet även om det var väldigt…. tajt.

Vår tippande vaktis var ett mål ifrån att få in fyrlingen ikväll, Göta av alla lag förstörde kvällen för vår vaktmästare i Norrort!

Redaktionen har en vision att alla klubbar sänder sina matcher på Facebook och så kan vi hitta en plattform så att man hittar den matchen man vill se, på ett smidigt sätt. Det är sannerligen inget ouppnåeligt projekt, det krävs bara en kameraman, en mobil och möjligen ett stativ.
Vad säger ni, ska vi sätta press på klubbledningarna?

Coacherna säger så här:


Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Idag så startar vi matchen med hög fart och bra energi, vi gör en riktigt bra första period! I den andra perioden är vi lite mer passiva, mycket på grund av att Viggan är väldigt bra i sitt offensiva spel. Matchen är helt jämn inför tredje perioden och tyvärr så är det bortalaget som drar det längsta strået. Vi går igenom en tuff period just nu och det är ingen hemlighet att vi har tagit för lite poäng på sistone. Men jag kan inte vara jättebesviken på vårt spel idag, Viggan är ett bra lag och vi pressade dom hela vägen.

Tim Johansson-Bräck: -Inte den mest välspelade matchen från vår sida. Blandade väldigt bra perioder med massa slarv. Tycker att vi måste kunna hålla högre tempo sett över hela matchen. Blev lite nervigt i slutet, men jäkligt gött med 3 pinnar!

Calle Olsson, Nacka: -Jadu Pelle, det blev en del svordomar under matchen men det hela slutade i alla fall med lite dans. Vi var inte riktigt på tårna från start men blev inte straffade förrän i andra perioden. Det blev för lite tid att kämpa tillbaka 3 poäng på men vi får nöja oss med 2 poäng och sättet vi avslutar matchen på. En liten skräll i Nacka ishall att Göta snodde poäng från oss, men en ännu större skräll att du inte tippade kryss Pelle? Vad händer? Är du sjuk eller nåt?

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-Tjena Pelle
Ja du! Vad ska man säga! Vi har ju som du vet en tunn trupp, 18 utespelare är allt vi har i a-laget just nu. J20 har en liknande situation och att då få en influensaepidemi i a-laget (9 spelare sjuka) samtidigt som J20 har en hel del skador och sjukdomar. Det här gör läget för oss extremt intressant när vi vet att vi ska möte två riktigt starka motstånd med båda lagen två dagar på raken. Dessutom är det Nacka x 2 som är tydliga topplag i båda serierna som ska ”avklaras”.
Nio spelare som spelade igår och gör en heroisk insats (vinst på straffar) spelade även idag. Vi fyllde på med sex spelare till och trodde verkligen att vi kunde skaka Nacka även idag. Vilket vi också gjorde!!
Jag tycker vi gör en otroligt bra insats idag, enligt mig är vi värda alla tre poängen. Men som så många gånger förut den här säsongen räcker det inte hela vägen, tyvärr.
Jag är otroligt stolt över grabbarna, vi har tex två debutanter och två forwards som spelar backar. Alla killarna gör det verkligen bra och fortsätter vi såhär har vi snart tjänat ihop till ett par segrar i slutminuterna ?!

Alexander Hamberg har utlovat highlights igen…krama den killen!

Mattias Valente, Wings:-Tjena, Som förväntat i en seriefinal var det tight i spelet 5-5.
Vi startar riktigt bra idag, första 10-12 min är nog bland det bättre vi presterat såhär långt i alltvåan, där satte vi tonen för Resten av matchen.
Vi har dippar men sett över hela matchen har vi bra kontroll på läget idag. Massa utvisningar rycker sönder delar av matchen och med all tid i PP borde vi stängt matchen tidigare än vi gjorde. Starkt av oss att bara släppa till 15 skott idag och stänga matchen på slutet som vi gör.
Skönt med 3 pinnar, nu är vi lediga imorrn och laddar om för en ny seriefinal på fredag hemma i Pinbacken.

Jocke Lundgren, Linden: -Tja! Kul match med riktigt bra tempo, 5-5 spelet jämt, på nått märkligt sätt hamnade vi återkommande i utvisningsbåset, tror vi lirade totalt 20 min med en man mindre.
Så idag fick vi verkligen öva mycket på PK som vi gör det fantastiskt bra, grabbarna jobbar stenhårt täcker slaviskt skott vilket resulterar i att vi nollar Wings i denna spelform.
Som sagt, matchen blev extremt ryckig för oss, olika belastningar på spelarna i och med så många minuter på botbänken, men som matchen utvecklade sig är vi riktigt nöjda med att vi nästan nådde till poäng, vi tävlade än ända fram, det var inte långt borta att vi   lyckades sätta 2-2 pucken strax innan Wings rullade in 3-1 i tom kasse.

Ludde Zettervall, Haninge: -”Ett bottennapp där draget fortfarande sitter kvar i botten. Bryta ihop ikväll, komma tillbaka starkare än någonsin på fredag.”

Mikael Erdtman, Värmdö: -Det här var faktiskt vår match och jag hade inte skämts om vi tagit alla poäng. Haninge gör det bra då man tar ut målvakten och kvitterar innan tredje periodens slut.
Tyvärr fick vi en felaktig utvisning, domaren höll med efteråt, där Haninge gör 2-3 och får kontakt igen. Vi saknade några viktiga pjäser som Tessan och Landberg och körde med endast 4 backar så vi får kanske vara litet halvnöjda ändå. Juniorerna som kom upp och var med, en del för första gången, ger jag högt betyg till, Jätteroligt. Min hackkyckling 19 Olsson avgör ikväll och blir bättre och bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.