Tisdagskampen

Ok, vi har återigen kampen om placeringarna och ikväll så livesänder vi ifrån Torvalla Ishall där två lag är måna om att försöka komma ett steg högre i tabellen.
Haninge tar emot Linden och Haninge vill ju naturligtvis erövra minst fjärdeplatsen för att få spela Playoff och förlänga säsongen rejält.

Linden vill bevisa att deras målsättning med att flytta upp till Hockeyettan är realistisk vilket då borde rendera i en topplacering i tabellen också. Haninge har haft det litet tungt på slutet men i den här serien kan allt hända, det var inte länge sen som dåvarande jumbon Värmdö slog just Linden så…Haninge ska inte räknas som en munsbit åt Linden….spännande.

Åker tar emot Wings vilket känns svårt för laget på prärien, Wings har hittat både spelglädje och vinnande vägar, man har ju vunnit både mot Linden och Nacka i de senaste matcherna medan Åker förlorat en del på slutet, av olika orsaker kanske.

Nacka får besök av elakaste konkurrenten Värmdö och i den matchen är utgången helt oviss, Coach Erdtman hade svårt att inte jubla i telefonen sist, den återhållna glädjen gick dock inte att ta miste på, laget blir allt bättre nu. Nacka har mycket dock mycket goda kvaliteter och om man beslutar sig för att inte sitta i utvisningsbåset så mycket så….vete tusan vem som vinner..

Göta får Viggan på sin lott och sist var det gonatt för Göta med för många spelare sjuka mm så just nu ser Viggan ut som ett lag som kan plocka ytterligare en trepoängare. 7-2 mot Haninge sist förpliktar.

ALLTVÅAN

FORTSIS

Stora frågan i Fortsis är om Rimbo ska skärpa till sig och hålla Flempan bakom sig en tid till? Man tar emot Iron som man kanske inte alltid vet om de ska spela bra eller litet sådär…Det är press på lagledningen att få igång sina killar nu.

Nynäs mot Farsta? Mm, Holst var ledsen sist och hade många negativa tankar medan Nynäs vann sin match mot Iron…känns som Farsta måste visa sina håriga cojones innan vi kan tro på vinst för dem!

Flempan gör en riktigt bra säsong medan Bålsta ännu inte visar att man kan ta de poängen man behöver…Flempan utmanar Rimbo med en seger ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.