Viggan eller Haninge till kval?

Ja, nu har vi ett lag som har riktigt bra form, Haninge, och man utmanar nu Viggan om fjärdeplatsen på ett seriöst vis. Det är fem omgångar kvar, 15 p att spela om så varje återstående match kommer att bli mördande spännande. Ingen vill sluta spela hockey den 26 februari!!
Lagen möts i den näst sista omgången och den fighten sänds högst troligt på webben av Norrortssporten.se.

ALLTVÅAN

Haninge, Ludde Zettervall: -Godkväll Pelle! Återigen en lagseger där vi gör mycket rätt. Idag gör vi vad som krävs och visar stundtals upp ett stabilt spel över hela banan. Frisk åter igen stabil i kassen. Nu njuta lite under det lilla som är kvar av fredagskvällen samt lördag. Vi är inte färdiga med något ännu, träning på söndag och fullt fokus på nästa uppgift, tre poäng mot Nacka på tisdag.  Ha en trevlig kväll! ?

Åker, Niklas Flodin: -Tjena,Vi saknade en del spelare men vi som var på plats gjorde ingen bra match.
I första perioden kändes det som att båda lagen saknade det defensiva spelet, vi hade ett friläge efter 30 sek och Haninge hade heta målchanser som dom utnyttjade.
I den andra perioden hände det inte så mycket.
I den tredje perioden får vi en liten öppning när vi gör 4-2, tyvärr så stängde Haninge den öppningen bytet efter genom att göra 5-2. Vi får blicka framåt och satsa på 3 poäng mot Göta på tisdag.

Värmdö, Christian Landberg, tf coach:-Tja! Tycker vi återigen visar vilken otrolig karaktär denna grupp av människor har tillsammans! Vi är ont om folk plus skador och sjukdomar som direkt gör uppgiften svårare. Men ändå lyckas vi hålla huvudet högt och gå igen. Vi håller oss till vår spelidé och skapar lägen under perioder där vi lika gärna skulle kunna få 1-1. Men istället blir vi lite för heta och får 0-2 emot oss. Linden gör 3 mål på de ynka misstag som vi ger dem i denna match, samtidigt som de är ett välbyggt lag med mycket kvalité.

Linden, Jocke Lundholm: -Idag känns det lugnt från start till mål. Vi sätter oss i ett bra läge inför sista, Sista lirar vi av på ett helt okej sätt.
Nu ser vi framåt mot 2 hemma matcher under nästa vecka //

Viggan, Tim Johansson-Bräck: -Jo, med tanke på att vi ledde med 3-1, så är det lite surt. Men Nacka är bra, så det är väl inte helt orättvist heller. Nya tag på tisdag.

Nacka, Kjell Svensson: -Hej, kändes jättebra med vändningen. Vi kämpade ända in i kaklet och lyckades trots två bortdömda mål. Det visar på bra fokus och karaktär. Och trots en tuff start lyckas vi till slut gå i kapp och vinna efter OT

Göta, Erik Tessmar-Forsgren:-Tjena Pelle
Idag gör vi ytterligare en helt ok match, men Wings är jäkligt starka. Några misstag från oss kostar mål i baken, samtidigt som att vi inte sätter dit våra chanser.
Jag tror att både Linden och Wings har goda chanser i det kommande kvalet, båda lagen känns breda och har en bra kombination av skills och inställning. Vi ska verkligen göra allt för att avsluta säsongen på bästa sätt, ta lärdom och komma grymt starka till nästa säsong.

Wings, Mattias Valente: -Tjena, Skönt att studsa tillbaka direkt. Vi tar nog bara med oss 3 poäng idag, resten är inte mycket att skriva hem om.
Nu tar vi ledig lördag och laddar batterierna.

………………………

Här var det stökigt värre i tabellen. Igår var det nån som körde sönder isen i Tumba så Nynäs fick vända hem igen. Nu är det inte bara den här matchen som gör tabellen ryckig utan bara genom att ha Sudret i serien så blir det matcher att vänta in. Men, som vi ser är det lag som bara spelat 10 matcher medan andra spelat 13 stycken. Svårt att säga vilka lag som åker ur, well, låt oss inte vara övertydliga än, men vilket lag som får kvala nedåt eller uppåt är väldigt svårt att sia om.

FORTSIS

Järfälla, Christer Westergren:-Tre pinnar det täcker bra. Nu ska vi ställa till problem för fler lag!!!!!
Brokvist? (2 mål idag, 7 totalt) Ja, det är en spelare som är väldigt ödmjuk och som hela tiden vill bli bättre både som spelare och människa ( kan vara väldigt sur ibland ) En skön spelare att ha i sitt lag?

Bålsta, Linus Lennerup:-En okej match, stundtals bra stundtals mindre bra.
Första perioden är bra finns inte mycket att gnälla på förutom målen.
Andra perioden så släpper vi för dåliga mål. Vi får inte släppa in på de sätten.
Tredje är rätt jämn och vi försöker gå fram men räcker inte tyvärr.

Farsta, Alex Holst: -Sämre match än de två senaste? Men poängen var viktiga.
Återkommer med ref

……………….
Tumba, Uffe Rådbjer: -Ny vaktmästare i Ishuset och de hade bytt stål på Zambonin. Då han skulle hyvla isen hade han glömt att ställa in djupet så den va på max och när han släppte ner aggregatet så skar den nästan ända ner till plattan, ca 3 kvm  och den stannade efter att den hoppat klart. Inte så bra?
Iofs va båda lagen hyfsat glada då vi dras med sjukdomar. Vi hade 4 ordinarie på sjuklistan och Nynäs hade även de flera sjuka. Segt ändå när vi gjorde en bra insats sist mot FIK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.