Ovisst i Fortsis!!

FORTSIS

Rimbo tog inte chansen att rycka i toppen då Tumba gör en bra match och tar alla poäng. Tumba kan bli indragna i nedre streckstriden om man inte tar sina poäng så dagens vinst var nog väldigt viktig.
Nynäs gör också en bra och viktig insats och jagar nu PlayOffplatsen på allvar.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Så jävla skönt, men det va nära att Tallbo gav bort segern,fruktansvärd.  Vi gjorde åter en stabil laginsats med hårt jobb åt BÅDA hållen.  Ja, sonen Fredrik han va stor orsak till segern men han ingår ju i laget.? Han spelar lugnt i målet. Kul, jag har lärt han allt???

Mattas Lundblad, Rimbo: -Ja, Fredrik Rådbjer i Tumbakassen  var riktigt bra! Vi kommer inte riktigt upp i dom två första sen kommer Tumba knappt ur zon i tredje.. Tycker vi skapar tillräckligt för att få med oss poäng..

Robert Spath, Nynäs: -Vi hade mycket av spelet rakt igenom matchen men Flemingsberg var farliga i sin kontringar. Men till slut orkade dom inte. Rättvis resultat.

Linus Lennerup, Bålsta:

ALLTVÅAN

De tre topplagen visade klass och drog ifrån litet till. Kampen om Playoffplatsen är oförändrad, Viggan och Haninge tog inga poäng ikväll.
Göta..vad har de gjort för ont här i världen? Nu blev de av med ytterligare en spelare till Hockeyettan, Pontus Hedman till Bajen.Trots det spelar man en osannolik match mot Åker ikväll, se nedan!
Värmdö skrämde Wings ikväll som var tvungna att ta en TimeOut efter.. sex minuter(!).

Jocke Lundholm, Linden: -Hej. Stabilt från oss idag, vinner ganska klart, kunde har varit betydligt större siffror . Försvarsmässigt ser vi trygga ut, andra nollan i rad, anfallsmässigt ser det stundtals riktigt bra ut. Tyvärr höll isen usel klass idag vilket självklart påverkade båda lagens spel med puck, stötte på vaktisen och fick info om att det strulade med aggregatet.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:-Ja, vore naivt att påstå något annat än att resultatet var rättvist. Känns inte riktigt som att vi orkar hela vägen idag. Linden var lite tyngre och hetare. Nya tag på fredag.

Niklas Flodin, Åker: -Detta var en svängig match, minst sagt! Ena sekunden så spelar vi riktigt bra och nästa sekund så spelar vi riktigt dåligt. I slutändan så vinner vi ändå rättvist tycker jag. Våra bra perioder är lite längre än vad Götas bra perioder är ikväll, men det var kamp hela vägen in i mål. Alla som håller på med lagidrott vet hur viktigt det är med positiv energi och det fick vi i form av 3 poäng idag.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: Ja du Pelle! Idag var det två lag som sket i försvarsspel och gick bara framåt. Säkert kul att titta på men jag blir fan illamående när vi spelar med huvudet under armen på det här sättet.
Vi har verkligen haft en tuff säsong med massor av spelartapp och jobbiga förluster i slutminuterna. Men att vi uppträder som idag defensivt finns inga bortförklaringar till. Bara fruktansvärt dåligt!

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena, förutom 10 minuter i andra så tycker jag att vi gör en stabil match rakt igenom! Vi fortsätter jobba med detaljer och ska se till att avsluta den serien på ett bra sätt.

Ludde Zettervall, Haninge:-Hej Pelle! Idag vann Nacka rättvist. Vi ger oss inte själva chansen. Grattis Nacka säger vi och tar nya tag på fredag. Ha en bra kväll.

Mattias Valente, Wings: -Idag var det hyfsade toppar och avgrundsdjupa dalar. Starkt ändå att lösa det till slut och ta alla 3 pinnar.Inledningen från oss måste varit någon form av rekord i individuella misstag som Värmdö utnyttjade fantastiska bra, det går från 1-0 till 1-3 på drygt två minuter och eländet fortsatte hela första perioden.
I andra är vi bättre men får bara med oss en reducering trots ett klart övertag.
I inledningen på tredje är det vår tur att sätta 3 puckar på drygt 2 min där vi går från 2-4 till 5-4. Efter det rycket har vi koll på läget å sätter 6-4 i tom kasse.
Heder till Värmdö idag, krigar förtjänstfullt och straffar oss hänsynslöst inledningsvis trots tunt manskap.
Nu laddar vi om, höjer oss och laddar för fredagen.

Mikael Erdtman, Värmdö: -Jag är ändå stolt över mina killar, 13 utespelare varav 5 juniorer. Vi gav Wings en bra kamp men vi orkar helt inte hela matchen mot deras fyra duktiga femmor. Mot slutet kan vi inte rensa bort målvaktsreturerna vilket ger dem några enkla mål, men..det var rätt kul och lärorikt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.