Wings är seriesegrare!

Ja vi gratulerar Wings till seriesegern redan nu, en omgång från slutet. Man vinner också över Nacka i denna omgång vilket skickar dem till plats fyra i tabellen, PO-platsen.

Mattias Valente, vinnarcoachen.

 

Redaktionen var i Jägholmshallen och fick se en mycket bra match där Viggbyholm vinner men Haninge gör en heroiskt bra insats. Björn Fors i Viggan-målet var nästan omutlig och var skillnaden mellan lagen. Haninge kan nu inte nå PO-platsen utan Nacka ser ut som det laget som får möta ett lag från Fortsis, sista omgången avgör.

Björn Fors tokbäst!

 

 

Jocke Lundholm, Linden: -Hej på er. Ja det rann iväg lite, inte så konstigt egentligen, vi har en kommande kvalserie att se fram emot och förbereda oss inför och Åker hade  egentligen inte något att lira för.
Kul, idag var att vi hade 11 olika målskyttar. 11 olika målskyttar i samma match känns unikt.
Tycker ändå att Åker gör det bra, lirar på utan att tappa humöret.
Sen måste jag också skicka en tackhälsning till Åkers Hockey som gjorde det möjligt för oss att få låna Martin Backholm resten av säsongen. Tack, stort av er att släppa honom till konkurrerande klubb, hoppas att detta kan möjliggöra ett framtida samarbete mellan klubbarna.
Glädjande också att det kom över 350 åskådare till en match som mer eller mindre var betydelselös, känns skönt för oss att ha det publik stödet i ryggen.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Efter tre raka vinster blev det soppatorsk idag, att förlora med 11-1 är såklart för dåligt. Vi har korta perioder i matchen där vi spelar ganska bra men utöver det så kommer vi inte upp i nivå alls. Linden spelar bra hockey idag och är dessutom supereffektivt,  framför allt i tredje perioden. Vi får ruska om varandra ordentligt och se till att prestera bättre på tisdag.

 

Mattias Valente, Wings: -Tjena, En match med flera ansikten. Första är ganska tillknäppt men i ett ok tempo, där vi gör det omständigt och svårt för oss själva. I andra kommer vi ut stort och spelar en riktigt bra hockey på den offensiva halva å får oxå utdelning med några riktigt fina hockeymål. I tredje är Nacka hetare och mer desperata än oss av förklarliga skäl, perioden spelades öst-väst, ingen tränar period men vi stänger ner det på ett bra sätt. Tycker vi släpper målen lite billigt.
Skönt med 3 pinnar och säkrad serieseger.

Kjell Svensson, Nacka:

 

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle. Sammantaget över 60 min är det ett rättvist resultat. Vi faller ifrån vårt spel i andra perioden och hamnar i Götas omställningsspel, vilket enbart gynnar dom. Sedan får vi ordning på bitarna och håller matchen i schack på ett bra sätt. Kul att avsluta med vinst på hemmaplan. Vill passa på att tacka av Leffe Carlsson som efter 5 år som lagledare/fixare/go gubbe/lagfarsa väljer att kliva åt sidan och bli läktarexpert istället. Nu laddar vi inför tisdag och avslutningen av säsongen med ett härligt derby borta i Nacka Ishall.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-Tjena Pelle. Jag måste säga att jag tycker Värmdö var riktigt bra idag. Vi når inte upp till deras nivå även om vi hänger på målmässigt till 3-4.
Kul för oss var att en av våra mycket duktiga J18 målvakter, Kalle Långström, hoppade in i sista perioden och var fantastiskt bra!

Film kommer..

……………………

FORTSIS

Den uppskjutna matchen mellan Tumba och Nynär spelades på fredagskvällen och Nynäs har nu satt sig i förarsätet gällande PO-platsen. Sista matchen mot Järfälla avgör vilket av dessa lag som ska vinna Fortsis!

 

Ulf Rådbjer, Tumba:-Mycket bra spelande Nynäs som byggt på sitt lag kraftigt, tillsammans med en FRUKTANSVÄRT HORRIBEL DOMARINSATS, (Ellman)   gav oss aldrig chansen. Jag gnäller, men i en sådan viktig match tillsätta en helt okarismatisk domare med föga regelkunskap/tillämpning av dessa är under all kritik. Man skäms över att ha tillhört samma kår som han.
Grattis Nynäs.
Nu laddar vi om för Gotland. Ha en Trevlig Helg.

Robert Spath, Nynäs: -Laginsats från början till slut, tycker samtliga spelare bidrog till segern i kvällens match !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.