Tränarnas säsongssammanfattningar!

Här har vi den första tränarkommentaren om hur han ser på säsongen.

 

Niklas Flodin, Åker:

Tjena Pelle, som helhet gör vi en bra säsong. En sjätteplats i Alltvåan låter kanske inte så exklusivt, men jag tycker att den placeringen speglar den nivå som vi spelat på. Ska vi vara med och tävla om bättre placeringar så måste vi bli jämnare, både när det gäller matcher och träningsdos.
Det bästa med säsongen har helt klart varit de matcher som vi spelat på topp, då slår vi alla lag i division 2. Det som varit mindre bra är vårt 5 mot 5 spel utan puck, vi har släppt in för mycket mål i den spelformen. Många av dagens hockeymatcher avgörs i PP och BP och i det spelet har vi varit bra, det är spelet i 5 mot 5 som stundtals inte varit tillräckligt bra.
Jag vill även passa på att tacka alla spelare och ledare i laget för det jobb som dom lagt ner. Det bästa med att vara hockeytränare är att få leda en spelartrupp tillsammans med andra tränare, materialare, lagledare, sportgrupp m.m.
Stort tack till alla er, ni är fantastiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.