Ny omgång på söndagen! Spelarna talar om hur det går.

Jaha, inte mycket vila mellan matcherna och knappt någon tid att tänka heller..
Det är sju omgångar kvar men ingen är avsågad än, inte ens Nacka som inte har några poäng än.
Hockeyettanlagen Hanviken och Trånkan har inkasserat varsin käftsmäll då Hockeytvåan-lag har varit så ofina och vunnit över dem, dessutom rejält.
Man kan ana att alla ledare i dessa lag vill få sina spelare att inte grubbla på käftsmällarna utan foka på nästa match och spela så pass avslappnat man kan och visa varför man spelat i en division högre.
Linden visade en högre klass än vad vi trodde då de slog Hanviken och likaså Viggan som slog Trångsund klart.

Söndagens omgång är superhet och frågan är vilka lag som tänker ta gott om poäng.

LÄNK TILL VIGGAN-LINDEN
Livesändning

Varför inte fråga spelarna?
1. Tre omgångar spelade, vad har varit bäst och sämst?
2.Söndagens motståndare, vad tror du om dem?
3. Vad tänker du tillföra i matchen?
4.Tror du att det blir uppflyttning?

Joonas Routsaari, Linden:

1. Bäst- Vår tillit till vårt spel har varit bäst hittills, vi har förvisso torskat mot Wings men tycker att vi litar på det vi gör och hittills har vi inte gjort en dålig match i kvalet, bara fortsätta så. Sämst- sämst vill jag verkligen inte säga, men ”minst bra” så säger jag domarnivån! Väljer att inte gå in på mer detaljer om det.Det finns absolut bra domare också men..tyvärr är de flesta inte så bra.
2. Viggan har gjort det bra, o måste ärligt säga att jag är lite förvånad, men i en kvalserie är alla lag bra och det ska bli en rolig utmaning.
3. Försöka producera, samtliga matcher har för mig personligen inte varit mina bästa, har känts tungt i både skalle o kropp, men jag hoppas kunna komma upp i nivå och hjälpa laget både framåt och bakåt.
4. Nu kanske jag ger våra motståndare lite extra tändvätska, men ja, vi SKA gå upp. Det är vårt mål med säsongen, går vi inte upp är det ett misslyckande.

Patrick Notan Nordström, Viggan:

1. Sämst för 20e säsongen i rad är såklart zebrorna? Bäst är tro det eller ej inte min egen insats utan mina kedjekamrater Kotten och Adam. Blivit ödmjuk på senare dagar.
2. Jag har gjort mer poäng själv än vad hela Lindens trupp och med tanke vad de satsar ekonomiskt på detta borde de krossa oss. Men de kommer inte hända för att vi är bättre.
3. 2 kassar
4. Jag tror det blir tight men vi har så mycket vinnarpanna i laget så vi drar det längsta strået.

Johannes Yucel, Wings:

1. Tjänare, Det som har varit bäst skulle jag säga inledningen av denna kvalserie emot Linden. Det jag tycker har varit sämst skulle jag nog säga matchen emot Viggan, vi var inte alls med mentalt.
2.Jag tror det kommer bli en fartfylld och rolig match mot Trånkan.
3. Oj jag kommer försöka göra det jag är bra på åka skridskor haha.
4.Ja men absolut tror jag på uppflyttning!

 

Adde Sjöqvist, Hanviken:

1: Det som har varit bäst är våra perioder när vi går ut och gör det vi har bestämt att vi ska göra, vilket vi gjorde ganska bra i de 2 första matcherna och då vinner vi! Sämst är absolut gårdagen mot Linden då vi inte gör det vi vill göra till 100%..
2: Tror det blir en bra kamp och de som kommer dit bäst förbereda mentalt vinner, man har lärt sig att allt handlar om inställning i ett kval. Men om vi kommer in med fokus på vårt då blir vi svårstoppade och då vinner vi!
3: Jag ska vara så bra jag kan för mina polare!
4: Om vi har rätt inställning så tror jag att vi blir för tunga att möta för de andra lagen och det betyder att vi blir klara för Divison 1 om några omgångar!

Jens Berg, Trånkan:

1. Alltid kul med hockey och möta hungriga lag som vill avancera…
2. Vet inget om Arlanda som lag men det blir säkert en tuff match med flera fina mål.
3. Själv kommer jag hålla till på läktaren pga skada…
4. Är övertygad om att vi kommer rycka upp oss dom närmsta matcherna och säkra platsen till nästa säsong.

Philip Nilsson-Fornes:

1. Det bästa är glädjen och viljan som fortfarande finns där trots förlusterna. Vi krigar och ser till att njuta av en förlängd säsong tillsammans. Är en riktigt bra grupp. Det sämsta är tyvärr målskyttet. Flest skott i hela serien och minst gjorda mål säger sitt.
2. Alltid roligt att möta lag som kvalar nedåt. De har pressen på sig och vi har allt att vinna. Vi ska nog kunna störa dem en hel del.
3. Säger oftast att jag brukar snubbla runt på isen och missar lite öppna mål här och där men det kanske är dags att kliva fram och ta tag i taktpinnen nu… göra mina medspelare bättre.
4. Absolut. Det kommer bli en jämn serie eftersom ingen stuckit iväg ännu. Så det gäller att ta en match i taget så ska vi jobba oss ikapp. Inget snack.

 

Vaktisen då? Jo, så här tippar han!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.