Inga skrällar ikväll!

Nej, de tre favoriterna i serien vinner stabilt ikväll även om Viggan stretade emot starkt i matchen mot Linden.

Redaktionen var i Pinbackshallen och fick se Wings spela på Hockeyettannivå i 30 minuter. Publiken tjoade som i gamla tider och vi har målen att visa upp imorgon fm.

Tim Johansson-Bräck: -Hej, jo men till slut var det ändå rätt nära poäng. Tycker de är bättre än oss de två första perioderna, men att vi studsar tillbaka bra i tredje. Alltid surt att torska, men det är bara att börja ladda för onsdag nu.

Jocke Lundholm: -Tja Stabil borta match, resultat jämnare än spelet ute på isen , Fors gör det ruggigt bra i Viggans kasse. Vi behåller lugnet och tålamodet och vinner till slut helt rättvist//

Niklas Perers: -Var en trögstartad match från vår sida som vi växte in i mer och mer. Känns som vi avgör på lite bättre skills idag utan att det kuggar i hundra. Hundra procentiga var vi dock i specialteams idag vilket så klart är mer än godkänt även om tillfällena var få.

Kjelle Svensson: -Tjena! Måltorkan sitter i chanser har vi men det vill sig inte, spelet för övrigt är stundtals riktigt bra.

Mattias Valente: Film med spelar och tränarintervjuer.

Calle Wendt: -Tja. Första 30 är helt och hållet Wings och sen är där 10 min som är lite ställningskrig innan vi spelar mot ett mål i tredje perioden. Tyvärr får vi inte utdelning och Wings vinner. Så en jämn match om man ser till helheten där vi byter av på mitten vilka som ska anfalla, men som jag sagt tidigare så är de hur man utnyttjar de lägena som skapas som är avgörande och inte hur mycket man skapar och där är Wings mycket bättre än oss idag.

Toppbilden visar Trånkans målvakt Edvin Olofsson-Bäst på isen i Pinbackshallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.